Şimdi Ara

YGS KAREKÖKÜN YANINDA 3-4-5 Mİ BİREY B Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum pratik ihtiyacım var karekök basit gelmiyor özellikle son testlere doğru zorluyor ve boşlar artıyor. karekökün yanında pratik kazanıp farklı soru tiplerine aşina olabileceğim bir ygs matematik sb arıyorum kursun verdiği eksen fasikülleri falan da var da onlar çöp gibi.

Ne yapayım palme ygs kimya almayı da düşünüyordum gitmişken 3-4-5 ygs mat mı birey b mi alayım ?

• Açı ygs mat ve final ygs mat da var elimde.

çözmüşken sağlam bir kaynak çözeyim diye düşünüyorum

Hangi kaynakları tercih edeyim arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33047D815 -- 2 Ağustos 2016; 16:28:37 >
  • Birey Gelişim B'de bütün soruların çözümleri var mı arkadaşlar?

Edit: Varmış. Kitabın üstünde öyle yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 2 Ağustos 2016; 16:39:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 》birey B ama ikiside superdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasulyee

345 》birey B ama ikiside superdir

Birey B'de ygs konuları ve lys konuları ayrı mı? Ben daha lys çalışmadım, ygs çözmek istiyorum. Bu kitabı alsam olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kitap+ denemeler kitabı abartma sınavda anlıyosun bi işe yaramadıklarını hep deneme çöz
    teknofem kapanmadıysa fem çözümlüydü onu alabılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stellarium06 -- 2 Ağustos 2016; 16:49:00 >
  • 3 4 5 ve apotemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mat 1 mi Zor Mat 2 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ygs mat icin karekok en ideal 3 kaynaktan birisi. Onu cozerken neredeyse tum soru tiplerine asina oluyorsun zaten. Ama azimliysen cozerim diyosan bence yanina fem konu ozetli soru bankasini da al. Bu ikisini en kisa surede ozumseyerek bitirip denemeldre abanirsan rahatlikla +35 yapabilirsin diye dusunuyorum dostum.

• Birey B değil de birey C demek istedin sanırım. Çünkü birey B karekök ve üç dört beşe göre çok basit kalıyor. Bana sorarsan karekökün üstüne fem falan çok basit gelir o yüzden üç dört beş çöz ama zamanın varsa ki bir sene var neredeyse ikisini de çöz.

• Bilfen ve karakök yeter bence. Ama önce Bilfen sonra karakök çöz derim

• Benim dediklerim hem ygs hem lys için ideal özelliklede lys için

• birey b cok güzel kitap dizgisi de iyi keyif veriyo cözerken ama c ye bulasma incecik kitap adam ama öldürme sebebi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.