Şimdi Ara

YGS için deneme sınav seti tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikinci senemde üniversiteyi kazandım fakat bölümden memnun kalmadim.yatay geçiş şartlarım tutmuyor bölüm değişikliği yapmam için mecbur ygs lys yolu göründü . liseden mezun olalı 3 sene oldu bu sene 3. Defa YGS ye gireceğim soru tiplerini biliyorum ortamı biliyorum stres sorunum falan olmuyor bilgilerimin yeterli olduğunu düşünüyorum bunun için pratik amaçlı deneme setleri almayı düşünüyorum tek ders çalışmak yerine eksikleri görüp o konuya yoğunlaşacağım a yayınları tavsiye edildi bunun yanında orta zorlukta onerebileceginiz yayın var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fem 6-8-910 lu lar arasından alabilirsin.
    finalinde denemelerini bulursan al.
    başkada alma diğerleri çöp denilebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Arkadaşlar ikinci senemde üniversiteyi kazandım fakat bölümden memnun kalmadim.yatay geçiş şartlarım tutmuyor bölüm değişikliği yapmam için mecbur ygs lys yolu göründü . liseden mezun olalı 3 sene oldu bu sene 3. Defa YGS ye gireceğim soru tiplerini biliyorum ortamı biliyorum stres sorunum falan olmuyor bilgilerimin yeterli olduğunu düşünüyorum bunun için pratik amaçlı deneme setleri almayı düşünüyorum tek ders çalışmak yerine eksikleri görüp o konuya yoğunlaşacağım a yayınları tavsiye edildi bunun yanında orta zorlukta onerebileceginiz yayın var mı?

celal aydın ygs deneme sınavı seti

fiyatı da gayet uygunhttp://academicakitap.com/ygs-deneme-sinavi-seti

• tavsiye veremem de hangisini almaman gerektigini soyleyebilirim. guvender 8'liyi sakin alma. cok ama cok basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.