Şimdi Ara

YGS hakkında bilgi verir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,ben 11.sınıf TM ögrencisiyim. 1 sene kalmıstım sınıfta. yani 9.sınıfta. ondan sonra ki sene yine zorla geçmiştim. 10.sınıfın ilk döneinde yine kötüydüm ama 2.döneminde artık olayın ciddiyetini anlayıp derslere calısmaya basladım ve 45 olan ortalamam 65e yükselmişti. Neyse, 12.sınıfta YGS ye girecegim ama aşırı derecede korkuyorum.

9 ve 10 da fizik ve matematiği hiç sevmedim.dinlemedim. Çünkü anlamıyordum. Ama artık bu sene baslamam gerektiğini anladım,hiç degilse temel'den anlamak istiyorum. Çalıstıgımda yapabilecegimi inandıgım dersler, cografya , tarih , edebiyat , dil anlatım. Ama matematik de nolacak hiç bilmiyorum

anlamadıgım şey YGS-1 - YGS-2 - YGS-3 - 4 -5 -6 diye gidiyor. Bunlar nedir.

Ve LYS de var. Bu sınav ne için peki ?

Benim HEdef PC mühendisi olmaktı ama Matematigim aşırı kötü oldugu için artık hayal gözüyle bakıyorum. Polislik veya FArklı şey okumak istiyorum.

YARDIMCI OLANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenerlii_1907 -- 3 Ekim 2015; 14:54:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: huurgibici

Okumayın PC mühendisi.

komik olan nedir
  • Bu kadar yazıyı yazdığın sürede google a ygs lys hakkında bilgi yazıp burada öğreneceklerinin fazlasını öğrenebilirdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AquaSs

Bu kadar yazıyı yazdığın sürede google a ygs lys hakkında bilgi yazıp burada öğreneceklerinin fazlasını öğrenebilirdin

Yazdım zaten. Ama hep karısık bilgiler var. Mesela ygs-1 2-3-4-5 yazmıslar ne nedir yazmıyr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.