Şimdi Ara

YGS Günü Anıları :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sayısalcı olarak tr den başladım ulan ilk sorular dilbigisydi takır takır yaptım hacı bi geldi parğflar kafa dağıldı mide bulandı başım acayip döndü hayatımda 1 kere bayılsam orda kesin bayılrdım üff oku oku anlamıyorum soruları.Gözetmene söledim ilk 80 dkka yask dedi ama onla mhbbet fln ettk işte sakinleştrdi öyle iyi oldu tabi 60 dk da tr çözdüm ve güvnder tr Den 39-1 yapan biri olarak 8 ynlş 7'si pargraf 1'i anltm bozukluğu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarriorAngel

    Sabah kalktım, 2 sosis, biraz peynir yiyip, halam ben annem ve kardeşim beraber okul yoluna koyulduk. Adam navigasyon çalıştırdı falan.. Vay anasını teknoloji nasıl gelişti falan diye düşünerek okul a gittik. Yol boyunca adam arabesk rap çaldı. Çok cana yakın bi abi olduğundan kırmak istemedim. Apaçi ye benzemiyordu ama apaçi müziği dinliyordu :q Neyse, katlana katlana gittik okula.. okul girişinde yaşlı bi amca bağırdı; "höulaaa ohula ne sohuyon arabayu ???!!" abide hafif azarlayarak tamam dayı aristlik yapma gibisinden bişiler söyledi.. Ayıb etti..neyse, girdik okula.. heycan ozaman başladı.. Hayatta en nefret ettiğim şey; yabancı bi okula gitmek.. Orda dershaneden sevdiğim bi arkadaşımla denk geldik.. moralim biraz düzeldi.. Kantinde bekledik, saat 09:15 'de mahşer alanını yaşadım sanki :S o okul merdiveni, yaşıtlarımla doluydu.. sanki kıyamet kopmuş, mahşer alanında bekliyoruz gibi hissettim :S neyse, girerken kontrol falan, sınıfımı buldum, oturdum sırama.. İnanılmaz bi rahatlık çöktü üzerime. Kağıtlar dağıtıldı, kurallar okundu, falan filan.. Tam 10 tane harf kitapçık.. oha dedim, neyse başladı sınav.. sınav boyunca 3 olips naneli + 1 fındıklı ülker çikolata bitirdim. neyse sınav bitince çıktım.. Halam manyağa bağlamış benim çıkarken videomu çekiyor.. rezil oldum. sonra çıktık falan sülale aradı falan filan inter milan işte..

    süpermiş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan1989

    saat 9:20de binaya aldılar.Tuvalete gittim uykum vardı yüzümü yıkarken yanımdaki eleman ayakkabısını çorabını çıkardı abdest aldı yuh dedim sınıfıma gittim



    oha
  • koca üniversite dersliğinde 40 kişinin arasında sırası küçük olan 5 kişiden biriydim
  • 9da sınav yerine gittim. bizim bütün dershane aynı yeri yazmış. arkadaşlarla tokalaşmaktan başarılar dilemekten zaman kalmadı daha hepsini göremeden saat 9.30 oldu içeri girdim. baktım bizim sınıf yawas yawas toplanıyor. aynı sınıftan 12kişi 5-10 dakika makara yaptık. heyecanlı olanların heyacanını yatıştırdık. sonra herkez sınıflarına dağıldı. bizim sınıfta tanıdık 9 kişi var :)
    rahat rahat sınava girdik.
    sonuç= ben 120 net. arkadaşlarımdan da 100neti düşen yok.
  • Kopya çeken oldu mu? Ben mesela önümdeki çocuğun bir kaç tane fen sorusunu gördüm de, işaretlemedim.
  • Benim önümdeki sayısal'dı hepsini full yapmıs soyal hariç. Matematiktn 1 soru baktım o da yanlıs cıktı. Olasılık sorusu. Sansa bak dedim herifin 1 yanlısı da geldi bizi buldu.

    İstersem hepsini bakardım ama sözeller batırmıs beni mat'ı 40 yapsam nolur.

    En arkadaydım sag tarafta. En soldakı eleman bacakları uzattı elıne aldı cozuyo. Cok rahat bir ortam vardı. Ses yoktu gozetmenler kafaydı basta gulduk eglendık falan.

    Ama yine de yapamadık işte.. Belki rahat battı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.