Şimdi Ara

YGS GÖRÜNTÜLÜ DERSHANE 148 DVD 110TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu yıl okuduğum bilgisayar mühendisliğini bırakıp , elektrik elektronik mühendisliğine geçmemde , ygs kısmında bana yardımcı olan 36.bininci olmamı sağlayan eğitim setini satıyorum.(yan gelip yatıpta seti izleyerek olduğunu sanmayın)İşim bitti artık bu yüzden epey ucuz bir fiyata vericem.Alan olmazsada artık kardeşime kaldırıcam :) 148 DVD var sette.Türkçede hayatımda 30 neti bulmazdım.Sınava girdiğimde 36 net yaptım.Yalan söylemiyim sayısal olduğumdan tarih coğrafya felsefe dvdlerini açmadım bile :)
    Dershaneye gitmeyipte evde çalısıcaksanız benim gibi veya üniversitede okuyup sınava hazırlanıyorsanız tavsiye ederim.Dershaneye giden arkadaşlarda tekrar olsun derse kendileri bilir.

FİYAT : 110 TL (Hiçbir şekilde Dvdden çekme vs. değildir zaten dvd kaplarından anlayabilirsiniz.Orjinal Kaplardır.Princo vs. değil.
    Alıcak arkadaş İstanbul Bakırköyden Elden teslim edebilirim.Laptobunu getirir dener veya kafeye gideriz.Veya Sanalpazar, gittigidiyor vs. üzerinden Kargo ücreti bana ait olaraktan gönderebilirim.

Piyasa Fiyatı : 300TL (Tıklayabilirsin)

Üniversiteden okuduğum şehirden taşınırken kutusunu bantlamıştım 1 hafta önce :)

Buda Resim.Dvdler kutu içindede var resmi çekmek için bazılarını kabın üstüne koydum.Alıcak arkadaşa şimdiden eğitim hayatında başarılar diliyorum.

YGS GÖRÜNTÜLÜ DERSHANE 148 DVD 110TL

FİYATTA KESİNLİKLE PAZARLIK PAYI YOKTUR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 23 Eylül 2013; 12:58:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• özel mesajlara cevap verildi.

• Satış devam etmekte.

• güncel satış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 23 Eylül 2013; 12:59:16 >

• KONU GÜNCELLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 23 Eylül 2013; 13:01:16 >

• Kargo ücreti tarafımdan karşılanıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 23 Eylül 2013; 13:00:58 >

• Fiyat 110 tl güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 23 Eylül 2013; 13:00:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satış Devam Etmekte YGS ' yi erkenden bitirin derim.

• FİYAT GÜNCELLENDİ.110 tl dvd başına 74kuruş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theangeldie -- 23 Eylül 2013; 13:00:03 >

• Güncell.Sırf üniversiteye gidiyorum diye bedavaya veriyorum resmen.Elinizi çabuk tutun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.