Şimdi Ara

YGS GEOMETRİ 4-6 NET İCİN NE CALİSMALİYİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bununçünüyeoldum

quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

quote:

quote:

quote:

quote:

ucgenlerden cembere kadar olan kisim cok alakali ve ucgenleri iyi anlarsan gerisi gelir. cember hafif daha zor ama ygsde cok zor sormuyorlar. uzay geo cok acayip bir konu ve soru gelmeme ihtimali var. kati cisimler var bir de, ki bence en zor sorular buradan geliyor genelde. orayi cok rahat halledenler var, biraz farkli bir bakis lazim. analitik geometride birkac formulu bilirsen ygs seviyesindeki sorulari halledersin rahat. cunku mantigini kavrayinca rahat bir konu. sonuc olarak ben kati cisimlere bakmaz, diger her konuya calisirdim ama k. cisimler sana kolay da gelebilir en azindan goz atmak lazim. kendin karar ver o konuda. sadece ucgene calisirsan 0 net bile yapabilirsin, mesela gecen sene ucgenden soru gelmedi.

nereye gelmedi üçgenden

bak bakalim soru gelmis mi gelmemis mi ucgenden. direkt ucgen sorusu gelmedi.

2013 ygs'de 1 tane üçgen sorusu var , 33.soru

canimin ici o yamuk sorusu. icinde ucgen olan her soru ucgen sorusu degil. sadece ucgen calisan adam o soruyu atlar direkt. kolay soru olmasi bu gercegi degistirmiyor.

anladım diğer sorular ne sorusu

yukarida biri demis ucgeni halledersen 2-3 soru yaparsin diye. ben de diyorum ki ucgeni halletsen bile o yamugun kuralini bilmezsen o soruyu sansa cozersin. ki soruyu atlar cogu kisi yamuk yaziyor orada diye. bu yuzden gecen sene hic "ucgen sorusu" cikmamis. ama ucgeni bilmezsen geometrinin diger hicbir sorusunu yapamazsin. geoda ucgen bilmiyorsan 0sin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armasova -- 20 Ocak 2014; 2:10:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ucgenlerden cembere kadar olan kisim cok alakali ve ucgenleri iyi anlarsan gerisi gelir. cember hafif daha zor ama ygsde cok zor sormuyorlar. uzay geo cok acayip bir konu ve soru gelmeme ihtimali var. kati cisimler var bir de, ki bence en zor sorular buradan geliyor genelde. orayi cok rahat halledenler var, biraz farkli bir bakis lazim. analitik geometride birkac formulu bilirsen ygs seviyesindeki sorulari halledersin rahat. cunku mantigini kavrayinca rahat bir konu. sonuc olarak ben kati cisimlere bakmaz, diger her konuya calisirdim ama k. cisimler sana kolay da gelebilir en azindan goz atmak lazim. kendin karar ver o konuda. sadece ucgene calisirsan 0 net bile yapabilirsin, mesela gecen sene ucgenden soru gelmedi.

nereye gelmedi üçgenden

bak bakalim soru gelmis mi gelmemis mi ucgenden. direkt ucgen sorusu gelmedi.

2013 ygs'de 1 tane üçgen sorusu var , 33.soru

canimin ici o yamuk sorusu. icinde ucgen olan her soru ucgen sorusu degil. sadece ucgen calisan adam o soruyu atlar direkt. kolay soru olmasi bu gercegi degistirmiyor.

anladım diğer sorular ne sorusu

yukarida biri demis ucgeni halledersen 2-3 soru yaparsin diye. ben de diyorum ki ucgeni halletsen bile o yamugun kuralini bilmezsen o soruyu sansa cozersin. ki soruyu atlar cogu kisi yamuk yaziyor orada diye. bu yuzden gecen sene hic "ucgen sorusu" cikmamis. ama ucgeni bilmezsen geometrinin diger hicbir sorusunu yapamazsin. geoda ucgen bilmiyorsan 0sin.

tm grşz aeo

• bununçünüyeoldum kullanıcısına yanıt
    optum bye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ağızdan çıkan sözdür
    Mevlana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.