Arkadaşlar lise sonum sayısalım. Okulda deneme sınavı oluyoruz nedense fiziğe daha başlamadan soruların yarısını ilk okul fen bilgimle yapıyorum. Diğer yarısını da yapmak istiyorum ama kaynak bulamıyorum kitaptan konu anlatımı ile anlamıyorum.İnternetten güzel anlatan bir kaynak biliyormusunuz ? Tonguç kendisi bilmiyor. Hocalara geldik iyi ama daha fizik az anlatılmış izledim onları. Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
quote:Orijinalden alıntı: bereket tanrısı teknofem, mehmet karaağaç, mustafa tekinay üçlüsünden hangisi sana hitap ediyosa hocam teknofemin hocaları konuşmayı bilmiyor :D mehmet karaağaç iyimiş buldum onun videoları bakıcam mustafa tekinay linkler ölü benbir bakayım mehmet karaağaça teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: gkhnhalil48 quote:Orijinalden alıntı: bereket tanrısı teknofem, mehmet karaağaç, mustafa tekinay üçlüsünden hangisi sana hitap ediyosa hocam teknofemin hocaları konuşmayı bilmiyor :D mehmet karaağaç iyimiş buldum onun videoları bakıcam mustafa tekinay linkler ölü benbir bakayım mehmet karaağaça teşekkürler ben de nefret ederim teknofem derslerinden çok ezbercidir ama fiziği ayırırım aralarından fizikçisi iyi gelir hep. rica ederim