Şimdi Ara

Ygs Fizik-Geo. ilişkisi (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu gün Ygs. Fizik dersine başlayayım dedim.

Vektörler konusu ile başlangıcı yaptım.

Ama şöyle bir sorun var Geo.m olmadığı için trigonometrik kavramlarda sıkıntı çekiyorum. Mesela sin , cos , tan falan geçiyor.

ASIL SORUM ŞU:

Sadece Matematiksel işlem + tanım + formül olan konular hangileri ? Yani Geometri ile ilişkisi olmayan konular hangileri.

Lütfen yardım edin arkadaşlar , dershaneye de gitmiyorum buraya yazayım dedim. Çok çalışkanlar biliyordur hangi konunun nasıl olduğunu . Yardım lütfen.

• Elektrik devreler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ofcosar1 kullanıcısına yanıt
    tşk. başka bildiğni konu var mı ? geometriyle ilişkisi olmayacak. sadece formül ve tanım olacak.
  • çıksa 1 soru çıkıyor fizikte trigonometri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. eneox -- 13 Temmuz 2017; 19:7:26 >
  • 0 bildiğin 0. peki geometriden hangi konuları bilmem lazım. fizik yapmak için
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    trigonometri değil . mesela geo bilemdiğim için bazı yerlerde zorlanıyorum. işte bu sıkıntıları atmak için geo. da hangi konulara çalışmam gerek ?
  • ciddi misin ? yani geo. dan bu 2 konuyu halletsem yeter mi , fizik çözmek için.

Üçgende açı , cos teoremi nin asıl konusunun ismi ne hocam ? kitaptan araştıracam şimdi.

ayrıca hocam bildiğin konular var mı ? sadce tanım + formül + matematiksel işlem olan konular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT MATEMATİK YARDIM
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalkı ki ygs kısmında sözel şekilde soruyorlar yani adam sana eğik düzlemde cisim verip sin cos ayırmanı beklemiyor öncül sorular felan ama bilmende fayda var lys de sıkıntı yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zlatan.İbrahimovic

trigonometri değil . mesela geo bilemdiğim için bazı yerlerde zorlanıyorum. işte bu sıkıntıları atmak için geo. da hangi konulara çalışmam gerek ?

üçgenin iç açılar toplamı 180 bilsen yetiyor

• naakos N kullanıcısına yanıt
    anladım. peki ne yapmamı önerirsiniz.
  • anladım. peki hocam nasıl bir yol çizmeliyim fizik için ? ilk önce şu 2 geo konusunu mu halledeyim ? nasıl yapayım sizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.