Şimdi Ara

Ygs fen nasil halledilir!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkce sosyal matematik fena degil de fen netlerim cok dusuk konu ozeti okuyorum yapiyorum habire yanlış cıkıyor,ne yapmam gerek nasıl yükseltirim feni!!!(youtube kanali onermeyin internet yok!!!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• durmadan konu tekrarı yap kimya biyo artar o zaman fizikte soru çözmen lazım
  • ygs biyolojiyi fulleyen ve kimyadan 1 yanlış yapan biri olarak konuşuyorum :D ÖNCE SEVECEKSİN BAŞKA ÇAREN YOK BİRADER sonrada konusuna çalıştığın dersin bulduğun tüm testlerini çözeceksin testleri analiz edeceksin analizlerin seni geliştirecektir
  • Fizik için bol soru çözmelisin birey b alabilirsin video çözümlü biyo ve kimya icinde tekrarlari sıkı tut ve testlerini mutlaka çöz
  • Fizigim benim de berbat yeniden tekrar ediyorum
    Benim gibi 9 10 u sıkı tutan biriysen(temelin iyise)

Kimya icin internetten ders kitaplarini indir kucuk kucuk notlar al full soru coz birey , palme gayet iyi

Biyoloji icin de ders kitabini oku (bilmediklerini isabet akademiden izle) kucuk kucuk notlar al palme , fdd , bulabilirsen korfezin pdflerini coz

Fizik icin kesinlikle eksen ygs lys cozmelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: fyzars

Fizigim benim de berbat yeniden tekrar ediyorum
    Benim gibi 9 10 u sıkı tutan biriysen(temelin iyise)

Kimya icin internetten ders kitaplarini indir kucuk kucuk notlar al full soru coz birey , palme gayet iyi

Biyoloji icin de ders kitabini oku (bilmediklerini isabet akademiden izle) kucuk kucuk notlar al palme , fdd , bulabilirsen korfezin pdflerini coz

Fizik icin kesinlikle eksen ygs lys cozmelisin

Eyv!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Ayt tarih nasıl halledilir?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.