Şimdi Ara

YGS FEN İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim bi sorum olucak araştırma felan yaptım ama bulamadım maalesef bana fizik,kimya,biyoloji için kaynak tavsiyesi önerirmisiniz? konu anlatımlı-soru bankası şeklinde cidden varsa bu konuda bilgili birisi yorum yapmasını rica ederim bide fene başlamadım sıkıntı olur mu.

• Uplayalım
  • Ben ygs den önce feni lys olarak çalışıp bitirebileceğini düşünüyorsan bunu tavsiye ederim ayrıyeten ygs fen çalışmak ygs den sonra asıl fen konularını külfet haline getirir ama yine de ygs den temelin olunca çok zorlanmazsın. Kaynak önerilerine gelirsek ygs fen olarak

Simetri Ygs Fizik
    Güvender Ygs Kimya
    Ve bence biyolojiyi kesinlikle Lys olarak çalış Simetri veya Palme A-B konu anlatımlı en çok önerilenler.

Soru bankası olarak da
    Palme Fizik Ygs
    Palme Kimya Ygs ve
    Palme-Final-Zafer Lys Biyoloji soru bankaları güzeldir. Bu ygs kitaplarını kullanmıyorum ama genel tavsiye ve çoğunu incelediğim için yazdım. Bana sorarsan ben lys olarak gidiyorum ve 3 branşta da palme kullanıyorum. Fen derslerinde palme nin kesinlikle ayrı bir kalitesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aranofsky

Ben ygs den önce feni lys olarak çalışıp bitirebileceğini düşünüyorsan bunu tavsiye ederim ayrıyeten ygs fen çalışmak ygs den sonra asıl fen konularını külfet haline getirir ama yine de ygs den temelin olunca çok zorlanmazsın. Kaynak önerilerine gelirsek ygs fen olarak

Simetri Ygs Fizik
    Güvender Ygs Kimya
    Ve bence biyolojiyi kesinlikle Lys olarak çalış Simetri veya Palme A-B konu anlatımlı en çok önerilenler.

Soru bankası olarak da
    Palme Fizik Ygs
    Palme Kimya Ygs ve
    Palme-Final-Zafer Lys Biyoloji soru bankaları güzeldir. Bu ygs kitaplarını kullanmıyorum ama genel tavsiye ve çoğunu incelediğim için yazdım. Bana sorarsan ben lys olarak gidiyorum ve 3 branşta da palme kullanıyorum. Fen derslerinde palme nin kesinlikle ayrı bir kalitesi var.

Hocam bu ygs fizik temeli olan arkadaşlara hitap mı ediyor? biraz aydınlatırmısın bu arada teşekkür ederim :)

• Hocam simetri ygs fizik temeli olan veya az olan için ideal karma bir kitap konu genişliği kalınlığı vs ygs fizik için baya yeterli ve bence lys kısmı içinde hazırlayıcı ama mesela lys fiziği temeli olmayanlar için iyi değil hatta temeli olana bile konu anlatım ve soru zorluğu uyuşmazlığı ile sorun yaratabilir. Ama yine de hiç temel yok diyorsan Simetri fizikten daha kolay bir yayın kullanabilirsin o da güvender olabilir ama onu incelemedim kusura bakma.

Ya bu arada biyolojiyi kesin lys olarak çalış dedim ama mf3 olduğunu düşündüm mf4 sen ygs olarak çalışmak daha mantıklı katsayısı baya düşük sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranofsky -- 2 Eylül 2015; 20:46:09 >
  • NİHAT HATİPOĞLU Rahle Boy Namaz Hocası
    CÜBBELİ AHMET Fıkıh ilimleri
    CEMAAT YAYINLARI FETULLAH GÜLEN 1 derde 1000 lanet
    FEM YAYINLARI kapsül

işini görür kardeşim hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: budevirdenickbulmakzor

NİHAT HATİPOĞLU Rahle Boy Namaz Hocası
    FEM YAYINLARI kapsül

kardeşim ALLAH razı olsun.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    TYT FEN ÜZERİNE
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil mümin kardeşim sende benim gibi bu kaynakları çalışıp konu bitimideki testleri çözüp uygulamaya dökerek ygs lys sınavlarından önce fem dershanesinin faziletli abi kurultaylarında feyzli makam sahibi abilerin sınavından geçerek önümüzdeki senenin tüm sorularının aynısıının bir benzerini görebilirsin FEM TÜRKİYE 2.SİYİM kardeşim minimum 155 net geliyor
  • quote:

FEM YAYINLARI kapsül

konuyu baltalamasan
  • quote:

FEM YAYINLARI kapsül

Cennetteyim kardes sagol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.