Şimdi Ara

Ygs fem benzerliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benzerliğin sizde farkındamıydınız ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr soru kalibi bildigin ayniydi

• Kesinlikle a

• kesinlikle benziyordu türkçede başkalarının aksine fazla zorlanmamamın en önemli nedeni olarak görüyorum. ayrıca matematik de çok benzerlik gösteriyordu da yapamadık işte :D
  • Bence fem e hiç benzemiyordu.

• Neresi ayni la femin en az 30 tane denemesini cozdum finalinde bi o kadar bu sorular bi tek banami uzaydan gelir gibi geldi anlamiyorumki bu ygsnin tek kolay yani fen kismiydi hakikaten bu konuda dershane denemelerinden bile kolaydi fen kismi turkceyi konusmuyorum bile hayatimda bu kadar kapali anlam iceren uzun (son sorular) sıkıcı 3-4 tane cevabi olup seni ikilimde birakan sorular gormedim sosyalide zor gibiydi tam bakamadim matematik ugrastiriciydi kolay sorulari cok kolay zorlarida baya zordu acikcasi bi denge goremedim ben sinavda

• fem mi zaman mı dersen zamana daha çok benziyordu ama fem de işini biliyor ygs tarzı soruları soruyorlar genellikle

bu arada femin deneme setlerinden bahsetmiyorum dershane sınavları benzerlik gösteriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozera01 -- 15 Mart 2015; 22:30:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Apotemi Tyt Fen Bilimleri Özet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşlerim mat feme göre kolaydı ama zaman yetmedi ve dikkat gerektiriyordu sadece hani coğrafya feme göre zordu sadece aşağı yukarı o da aynı sayılır hele şu fem son haftalarda sınavlar yaptı onlarda da düşük yapıyordum ekstra değilde diğeri kendi sınavı harbi aynı yani yine boktan yaniiiiiii arkadaşlar çalışanlar iyi alıcak sadece herkes istediğini alamıcak ben düşük bekliyorum hayırlısı kardeşlerim

• Neresi feme benziyordu allah aşkına fem 10 lu fem 2 li fem 1 li bir tanesi bile bu kadar çelişkili değildi.Soruyu okuyorum 2 şıkka kadar indiriyorum 2 cevapta uygun geliyor.Fem denemesinde böyle aşırı çelişkiler yoktu
  • Arkadaşlar femin kendi dershane sınavlarından bahsediyorum

• femle alakası yoktu sadece türkçesi ales e benziyordu
  • Arkadaşlar fe mi öven bi insan değilim hatta şunu söyliyim hiö yararlanamadım Türkçe hariç iyi olanla ilgileniyor mantığı var haklı olarakta mesela kitaplar haklıda bana hiö yardımcı olmad ama herkes çok beğeniyor bitiyo resmen ya

• yemişim femi femde gördünüzmü hiç öyle problemler falan

• Femde türkçe uzun olur ama cevabı net bulabilirsin ama bu ygsde böle değildi bence femle alakası yoktu paragrafların

• Arkadaşlar bu sınavdan 290 300 gibi bi puan alıp belki daha da düşük fakat tm 1 puanı olarak bana ham puan olaraak 300 lazım kaç net Kazım değerlendirme yaparmısınız

• söylediğim gibi türkçeden en büyük destekçim dershanede yapılan fem denemeleri ve zaman denemeleri oldu.diğer sınavlara göre daha fazla zaman kaybettim ama yine de soru tarzlarına alışkın oldugum için bişeyler yaptım sanırım.
  • Arkadaşlar sorula cevap yok mu acil ya lütfen ya:)

• Femin son 3 sınavı Türkçe kalıpları aynıydı diyebilirim millet 4 lü 6lı diyor dershane sınavıyla eşdeğer gibiydi Türkçe'si adamlar Mesajı vermişte biz alamamışız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde yalandan zor soruyorlar gaz vermek için diye düşünüyorduk adamlar işi biliyor abi

• Reverans kullanıcısına yanıt
    Troll müsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.