Şimdi Ara

Ygs endemik 5li deneme 1 sonucum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni yila kadar netimi 120ye atmam gerekiyor . Tavsiye lazim
    Turkce : 33,50
    Sosyal : 24,75
    Mat : 17,25 shhshadhhs
    Fen : 26,00

Matematik ygs konularimin yarisi bitti sadece fizik yeni bastan basladim(dinamik) biyoloji(hucre zari organelleri) yeni bastan basladim
    Kimya nerden basliyacagim bilmiyom
    Turkcem bitti sadece deneme filan cozuyorum

Tabi kapinin arkasinda eli bicakli bi lys var . Lys mat icin de esitsizlik moduler mantik limit bitti.Turev integral sifir Evet organik de sifir cunku neden olmasin.

Unutuyodum cografya dis ve ic kuvvetler bide , genel cografya kaldi . Sayisalim ama esit agirlik da olabilir hedefim yilbasina kadar 120 cekmek lutfen tavsiyelerinizi yazin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorrySossue -- 4 Aralık 2016; 20:41:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 5'linin 1. Si mi bu 7linin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum deneme nasıl ? Ben de genel deneme almayı düşünüyorum 3-4 güne
  • 5li abe

• Königsrasse36 kullanıcısına yanıt
    Sosyal filan diger denemeler gibi bedava degildi . Turkce de beni yordu 42 dk mi filan aldi . Fen guzeldi . Matematim problemlere kalem oynatamadim sjdhhsj ince ayrintilari da gormek gerekiyodu(goremedim) ama saglamdi yani . Ustelik cevaplari da internette var bu yuzden aldim zaten .

• konularda sorunların varsa zaten denemeleri ve kitaplarını çözümlü alman daha iyi olmuş, mantıklı bir tercih. mezun musun yoksa okula gidiyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrasyab19 -- 4 Aralık 2016; 21:2:12 >
  • Bende bugun cozdum mat 38e0 di bence mat haric dierlerini iyi yapmissin matematik icin onerim editor yayinlari 15li mat denemesi al cozumlu zaten senin seviyende sana birseyler katar sonra karekok mat denemesine gec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackk001 -- 4 Aralık 2016; 21:05:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    2 ayt geo sorusu
    4 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efrasyab19 E kullanıcısına yanıt
    12 yim

• jackk001 kullanıcısına yanıt
    Ya :d sen :d nasil 38'e :d 0 :d yaptinn :dd helal olsun
    Sagol tavsiyen icin katkisi olur mu diyosun , sen soru bankasi olarak ne kullandin

• LorrySossue kullanıcısına yanıt
    soru bankası çözmedim, matematiğe yatkındım geçen yıl hep geodan kaçıyordu bu yıl geoyuda hallettim fule yakın geliyo genelde şimdide. bol bol mat denemesi çöz
  • LorrySossue kullanıcısına yanıt
    Hocam cevapları nerede ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.