Şimdi Ara

YGS e bütün sene hiç çalışmayarak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Exvision

Fizikten full çektim.

Feni full çektim direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35F3EFB66 -- 25 Mart 2013; 15:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

quote:

Orijinalden alıntı: GetSome

quote:

Orijinalden alıntı: OzanEvliyaoglu

boşuna sevinme dostum zaten 30-34 soru kadar anlam bilgisi,cümlede anlam,paragrafta anlam falan soruyolar ve sakin kafayla giren her birey'in rahatca düşünerek yapabilceği sorular

yanılıyorsun bence. bütün sene boyunca dershaneye gidip full test çözerek- denemelere girerek tabii ki daha iyi sonuç alınır baltalı ilah mısın nesin

Sadece fikrimi söyledim daha önce tecrübe edinmiş biri olarak;

İyi diyorsun sene boyu dersaneye gidip,full test çözüp,denemeler bitiren adam tabi gelişir ama türkçe sorularında değil fen,mat1 sorularında nedeni ise çok farklı tarzda soru görmenin yarattığı fayda ile.
    Ayrıca türkçe sorularında önemli olan heyecanlı olmamak,dikkatli okumak,okuduğunu anlamak kısımlarıdır ve sen bütün sene boyunca odaklancağın için haliyle heyecan oluyor ve sbu söylediklerimin eksikliğiyle birlikte soru kaçırıyorsun.
    Tabi daha iyisini yapmanı bende isterim ama sadece türkçeye bakarak bu kadar heveslenme hevesin çabuk kırılır.Dersanede şuanki netini arttırırsın oda hızlı okuma teknikleri,soruyu nerden yakaayacağını öğrendiğin zaman biter.
    En önemli olan heyecanını dizginleyebilmek.
    Son olarak başarılar dilerim, bu açıkladıklarım baltalı ilah söylemiş gibi değilde iyiliğini isteyen bir dost'un tavsiyeleriymiş gibi algılarsan sevinirim.

İyi forumlar.

Teşekkür ederim öncelikle. Fakat, hayatım boyunca dershaneye gitmedim ve en son girdiğim büyük sınav 8. sınıftaki sbs idi. Test ve denemelerle birlikte hızlı çözme ve okuduğumu anlamamı da geliştireceğimi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

Fizikten full çektim.

enerji sorusu neydi? %20 mi?

Klima sorusunu soruyorsan 2'ydi cevap.

sürtünme sorusunu diyor %20 olması lazım onun 10mgh dan 8 mgh olan

Yüzde 20 cevap

• ben Anadolu lisesinde okuyorum 12.sınıfa hazırlık yazını 0 çalışmayla geçirdim-inan doğru söylüyorum-sene başından beri çalışma masama oturup 3 saatin üstünde ygs çalıştığımı hatırlamıyorum.Zaten çalıştığım günler de sayılıdır.Ders çalışmayı pek sevmiyorum buna rağmen temelim iyidir.Ama dersanenin sınavları,ödevleri,yurt-otel programları(özellikle bunlar) beni sene başında yaptığım 80 netten 127 nete taşıdı.(aslında sınavdan önce 135-140 ı görmüştüm ama takdir buymuş).Yani diyeceğim o ki dersanenin etkisi çok çok büyüktü benim adıma.Bence sende en kısa sürede dersaneye yazıl etkisini çok kısa sürede göreceksin bundan emin ol.Şöyle bir örnek veriyim bizim dönemden TM bir arkadaş 40 küsür netle başlayıp son denemelerde 100-105 netleri görmüştü(sınav sonucundan haberim yok) ama doğru düzgün çalıştığını hiç sanmıyorum biraz aktif biri çünkü.Yani hocam senin 80-85 neti görmen hayal değil olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 25 Mart 2013; 16:08:37 >

• Bende senin gibi heveslenmiştim bir zamanlar.Türkçeden 26 Sosyalden 20 net çıkarmıştım zerre kadar çalışmadan.Sonra dedim dersaneye gitsem ortalığın ... korum demiştim.Sonra atladım hemen dersaneye ilk günlerden adama mat2 konusu polinomları arkadan dayayınca anlıyorsun bi taraflarını ne kadar kaldırdığını :) Kısacası sınavda matematik+fen yapamıyorsan hiçbirşey yapamıyorsun demektir.Niye mi böyle dedim ? kendimden biliyorum

Ayrıca tavsiye dersaneye bel bağlama olay sende bitiyor.Dersanenin adama kattığı hiçbirşey yok hatta adamdan çaldığı çok şey var mesela zaman gibi.Boşa zaman tüketme dersaneye gidip.Git kendin oku kendin anla kendin çöz kimse senin kafana fazladan birşey sokmuyor dersaneye gidince.Dersanede yine kendin yapıyorsun değişen birşey yok.(hele hele matematik temelin yoksa ve mat öğrenmek için gideceksen hiiiç gitme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirAtlıAdam -- 25 Mart 2013; 16:10:14 >

Fizikten full çektim.

Arif e bak hele 10. Sınıf adam gelmiş artistlşk yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Bende senin gibi heveslenmiştim bir zamanlar.Türkçeden 26 Sosyalden 20 net çıkarmıştım zerre kadar çalışmadan.Sonra dedim dersaneye gitsem ortalığın ... korum demiştim.Sonra atladım hemen dersaneye ilk günlerden adama mat2 konusu polinomları arkadan dayayınca anlıyorsun bi taraflarını ne kadar kaldırdığını :) Kısacası sınavda matematik+fen yapamıyorsan hiçbirşey yapamıyorsun demektir.Niye mi böyle dedim ? kendimden biliyorum

Ayrıca tavsiye dersaneye bel bağlama olay sende bitiyor.Dersanenin adama kattığı hiçbirşey yok hatta adamdan çaldığı çok şey var mesela zaman gibi.Boşa zaman tüketme dersaneye gidip.Git kendin oku kendin anla kendin çöz kimse senin kafana fazladan birşey sokmuyor dersaneye gidince.Dersanede yine kendin yapıyorsun değişen birşey yok.(hele hele matematik temelin yoksa ve mat öğrenmek için gideceksen hiiiç gitme)

İstediğim bölüm sadece ygs den alıyor sadece ygs e çalışacağım mat2 ile falan işim olmayacak yani

• Türkçe ye çalışan mı var sanki ?

Orijinalden alıntı: GetSome

quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Bende senin gibi heveslenmiştim bir zamanlar.Türkçeden 26 Sosyalden 20 net çıkarmıştım zerre kadar çalışmadan.Sonra dedim dersaneye gitsem ortalığın ... korum demiştim.Sonra atladım hemen dersaneye ilk günlerden adama mat2 konusu polinomları arkadan dayayınca anlıyorsun bi taraflarını ne kadar kaldırdığını :) Kısacası sınavda matematik+fen yapamıyorsan hiçbirşey yapamıyorsun demektir.Niye mi böyle dedim ? kendimden biliyorum

İstediğim bölüm sadece ygs den alıyor sadece ygs e çalışacağım mat2 ile falan işim olmayacak yani

hangi bölüm ? mat temelin var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.