Şimdi Ara

YGS'den 30 net yapmak (Meslek liseli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkes 1 çalışıyorsa kimisi 3 çalışıyodur . Sen meslek liselisin ve senin 5 çalışman lazım . Eğer çalışma disiplinini kendinde görüyorsan şimdiden başla daha fazla vakit kaybın yok . Ha eğer bu sene olmadı 1 sene daha dene .

Tesla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Merhaba arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi YGS'de her konudan 30 net yapmak ne kadar zor meslek liseli birisi için

hacım nasılsın, nasıl gidiyor :)

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Merhaba arkadaşlar başlıkta da bahsettiğim gibi YGS'de her konudan 30 net yapmak ne kadar zor meslek liseli birisi için

biri fen lisesimi dedi

Haftada o kadar fen görüp 30 yapıyorsan hala cidden zeka problemin var demektir. Yanlış alanda da olabilirsin.

-Milli Kayınço-
  • meslek lisesine giden arkadasım mat+25
    fizik full
    kimya full
    biyo fulle yakın yapıyor daha da bi şey demiyorum

Sınavda başarılar diliyorum... Ama merak ettim gerçekten oldu mu her konudan 30 net çıkarabiliyor musun? Yapabiliyorsan gerçekten helal yaşadığın zorlukları çok iyi anlarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canbaz67

barajı gecınce dua eder meslek lıselı : )))))))

Bos konusma babam çukurova meslek lisesi torna tesvifeye den hacettepe tipi kazanmis uza simdi

• Harbi merak ediyorum netlerin nasıl şuan?
  • mesajların hepsini okumadım ama şöyle bi sıkıntı var. düzde anadoluda fende siz deli gibi ders işliyorsunuz ve öğrenmediğiniz bir şey kalmıyo. benim bölümümde öyle değil biz teknik lise olduğumuz için fizik kimya biyoloji matematik geometri görüyoruz. siz 4 yıl boyunca yoğun bir eğitim alıyorsunuz ama bizdeki dersler sizinkinin yanından bile geçemez.

ayrıca hepinizi yanlış bildiği bir şey var. o 0,06 puan var ya, sadece kendi alanımızdan öğretmenlik ya da iki yıllık devam edersek veriliyo. bilgisayar okuyana bilgisayar mühendisliğinde ek puan yok bunu kendimden biliyorum. alanımız dışındaki tüm bölümlerde puan olarak eşitiz şunu bi anlayamadınız.

Boşuna tartışmaya gerek yok 6-7 ay sonra konuyu hortlatırız kim ne yapmış görürüz.

Hort

Rezil oldu er meydanı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cck06

quote:

Boşuna tartışmaya gerek yok 6-7 ay sonra konuyu hortlatırız kim ne yapmış görürüz.

Hort

beni niye çağırdın dostum?

• Hocam şevkini kırmak istemem ama Meslek Lisesi'ne giden biri için YGS'de her konudan 30'a yakın çıkarmak imkansız gibi bir şey. Ha sen dersimi çalışırım vs. vs. diyebilirsin orası senin bileceğin iş ancak ATL olduğunu tahmin edersek günde 10 saaat Atelye dersinden ve bir ton apaçi tipten sonra oturup o derslere kafa yormak için ciddi manada sabırlı ve çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım ki buna hafta sonu dershaneyi de eklediğimiz zaman çık işin içinden çıkabilirsen.

Yanlış anlama bunu Meslek Lise'sini küçümsemek için söylemiyorum bilakis Meslek Lise'sinden bir yerlere gelmek çeşitli nedenlerden dolayı daha zor olduğu için söylüyorum. Kaldı ki ben son sene ATL Bilişimden Açığa geçmiş biriyim. (Gerçi ben sözel başarımı fark ettiğim için geçtim. Sayısal'da başarılı olsam geçmezdim muhtemelen.) O yüzden meslek liselinin halinden ve psikolojinden anlarım.

Sana tavsiyem şu önce hedefine karar ver ondan sonra kendine ona göre hedefine uygun bir yol çiz. Kimsenin gazına gelerek yanlış adımlar atma.
    Bana kalırsa AOL'e veya MAOL'e yazılıp Haftaiçi Mezun grubundan dershaneye gitmen (EA, SAY ona sen karar vereceksin) haftasonu da Açık Meslek derslerine girmen senin yararına olacaktır diye düşünüyorum. Zira Stajıydı, Sınavıydı, Dersiydi, Temriniydi derken cidden uyku için bile zaman yaratmak kimi zaman imkansız hale gelebiliyor Meslek Lise'sinde bu sözlerimi dikkate almanı öneririm. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 27 Haziran 2014; 3:49:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.