Şimdi Ara

YGS Çalışmaya Yeni Başlayacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma fikir geldi,YGS eğer çalışmaya yeni başlıyorsunuz.Konuları Belirleyelim hangi gün ne çalısacagimizi sonra bu programa uyacak arkadasları listeye alalim o konuyu calısıp,yeterli sayida test cözdügümüz yanina artı (+) koyalim.

Yapalim sizce böyle birsey ?

Konuları,başlama günü hepsini hep beraber hazirlayacağız programı ....

KATILACAKLAR

1)*Joker
    2)LOCOO
    3)ramiskalkan
    4)EsRaRenGiZ41
    5)quneshlee
    6)SviosM-
    7)serhat113
    8)frknsdt
    9)24
    10)arda...
    11)Rashta
    12)zhny
    13)melikeyimben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Joker -- 29 Temmuz 2011; 16:55:02 >

• ben varım
  • yaaz beni de
  • yazdim, arkadaşlar..
  • beni de yaz arkadsım:)
  • yazdim
  • Beyler birşey sorucam , bu ösym nin sitesinde 4 yıllık lisan programlarını okul isim ve taban puanlarını bulamadım sırf yüksek ögretim 2 yıllık var yardımcı olabilir misiniz
    biliyorsanız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Komiteye çalışmaya devam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazz ..
  • ramazandan sonra veya ramazan başlangıcı çalışmayı düşünüyorum yaz hoca
  • yazz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat113 -- 29 Temmuz 2011; 16:11:21 >
  • her türlü varım benide yazın özellikle fen çalışırsak iyi olur :)
  • Ben de varım. 2. girişim olcak..
  • benide yaz kardeş
  • hepinizi yazdim,benimde 2. girişim olacak
  • Alanlara göre ayrılmalı bence. Sözelcisi var TM'cisi var. Herkes aynı şeylere çalışamaz. Konu içerisinde sözelci varsa onlarla konu belirleyip çalışabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Alanlara göre ayrılmalı bence. Sözelcisi var TM'cisi var. Herkes aynı şeylere çalışamaz. Konu içerisinde sözelci varsa onlarla konu belirleyip çalışabiliriz.

iyi YGS dedim :) YGS konular ortak
  • Kardeş benıde ekleyin 1 agustosta baslamayı düşünüyordum aslında ben.Yapamadıgımız soruları sorabiliyormuyuz Bu arada sayısalcıyım ama sözellere ağırlık vermem gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 29 Temmuz 2011; 16:46:35 >
  • Bende varım zaten ramazan geldi gece 1den başlarım sahura kadar sakin kafayla çözerim zaten uyumuyorum
  • birşey sorucam ygs coğrafyadan neye çalışayım ilk olarak coğrafya çlışmayalı uzun zaman oldu bana ilk deneme sınavlar 6-7 coğ neti lazım da :) bir kaç konu söylerseniz sevinirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Kardeş benıde ekleyin 1 agustosta baslamayı düşünüyordum aslında ben.Yapamadıgımız soruları sorabiliyormuyuz Bu arada sayısalcıyım ama sözellere ağırlık vermem gerekiyor..

konu altına paylaşabilirsiniz,tabi yardımcı oluruz...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.