Şimdi Ara

Ygs Çalışmaya Başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncellikle herkese selamlar , şurada 2,5 ay kadar bir süre kaldı şuana kadar ygs'ye hiç çalışmadım okul sınavlarına ise en fazla 1 saat çalışmışımdır.

Sonuçta gireceğimiz sınav 9. sınıf müfredatı yani ilkokullu çocukların bir üst seviyesi, bu sınav bana hiç korkutucu gelmiyor moba tarz oyunlarda profesyonelleşmek ygs'den tam puan almaktan daha zor bence. :3

Matematiğe geceni gündüzüne ver 1 haftada biter (uzmanlar söylüyor) ben 15-20 günde matematikten full çekeceğime inanıyorum tabikide sabırlı ve azimli çalışarak.

Matematiği bitirdikten sonra gerisi daha da kolay diğer derslerede 30 gün versek çok kolayy 460 470 puan alınır ve alıcam.
    Yapılmaması içinde bir neden yok şu dünyada neler yapılıyor da benim yapacağım da neymiş..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    07.01.2015

Konuyu açtığımdan itibaren 9-10 gün geçti düzenli olarak 4 saat ders çalıştım tek bir oyun bile oynamadım sadece boş zamanımda facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine girdim okuldada en az 100-200 sayfa kitap okudum(soruları anlamada sıkıntı çekmemek için) İnanın çalışmayı hiç sevmiyordum her zaman matematikten korkuyordum ama bir haftayı bitirince öğrendim ki konuları hızlı bir şekilde anlayabiliyorum ve sorularıda yapabiliyorum yani ne bileyim "yapabilmek" keyif vermeye başladı heralde beni en iyi anlatabilecek söz de bu olsa gerek

"İnsan çalışmadıkça ne yapacağını kestiremez." Hamilton

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadol -- 7 Ocak 2015; 2:43:21 >

• Bizde son gün çalışacaz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUKUKCUK -- 28 Aralık 2014; 7:07:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim seni ciddiye alarak yaziyorum bunu.Full cekemezsin.Dogdugundan beri sinava hazirlanan adamlar yapiyor o isi

• Yaparsan dunya tarihinin en zekisi veya en ballisi olarak tarihe gecersin . Yapamassan dunya tarihinin en buyuk gerisini siz getirin :D

• Üzülerek söylüyorum ki imkansıza yakın o puanları almak.

• Chadol kullanıcısına yanıt
    HAYLA şansın var dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfsglm

HAYLA şansın var dostum
    arkadaşı ciddiye almayın bonz içip buraya konu açmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınavı küçümsediğin için baştan kaybetmişsin.

• Geceni gündüzüne katsan matematik ful gelse kitap okusan türkçe ful gelse hoca da sözlüden 100 verse bi 100 de ösym eklese fullersin

• 2 aydır matematik çalışıyorum. Anca 10 net yapıyorum şuan. 1 haftada biter diyen din kültürünü kastetti galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

2 aydır matematik çalışıyorum. Anca 10 net yapıyorum şuan. 1 haftada biter diyen din kültürünü kastetti galiba.
    Bende aralığın başında başlıyacaktım ama hala adam akıllı çalışmadım. Toplasan 10 konu filan bitmiştir. Benimde hedef ygs1: 400+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

2 aydır matematik çalışıyorum. Anca 10 net yapıyorum şuan. 1 haftada biter diyen din kültürünü kastetti galiba.

Eğer düzenli olarak her gün en azından 3 saat matematiğe çalışıyorsan 10 net yapmanda bir problem var.. Ya kitap okuma alışkanlığın yok yada bilgisayar,televizyon veya stres daha fazla net yapmanı engelliyor olabilir.
  • Baraji gecsen iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Achilles.

Baraji gecsen iyi

Hocam neden böyle düşünüyorsun?
  • Dont feed trol

• quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

Dont feed trol
    Kolay gelsin ne diyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dereceyapıcakinsan

Dont feed trol
    yazım hatalarını ben affetmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: logarithm

yazım hatalarını ben affetmedim

o zaman eksiliyom bu bir tehdittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadol -- 28 Aralık 2014; 12:29:22 >
  • Biz malık ya (büyük baş hayvan) o yüzden mat1den 4-5k soru çözüyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Goncoloz

Biz malık ya (büyük baş hayvan) o yüzden mat1den 4-5k soru çözüyoruz
    he he yaparsın, hatta son gün bakıp, ygs de fullersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.