Şimdi Ara

Ygs Biyoloji Soru Bankası Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs biyoloji soru bankası için önerileriniz nedir beyler? fem ygs-lys soru bankası aldım, cevapları fem simetriyle birbirini tutmuyor, çok hatalı soru var anlamadım ben bi şey bu kitaptan.

• BİLFEN AL, ÇOK İYİ BİR KİTAP....
  • yakin zamanda fem ygs lys biyoloji soru bankasi almayi dusunuyordum nasil fem simetriyle birbirini tutmuyor cevap anahtari felan mi hatali?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav hocam daha demin hücre konusundan test çözüyordum cevap anahtarında baya hata olduğunu düşünüyorum. işte bi soru var hangileri çift katlı zarla kuşatılmıştır diye kloroplastı saymamış. golgide selüloz üretimi yapılabilir diyor bir soruda da. golgide selüloz ve pektin dışındaki polisakkaritler üretilir diyor simetride elli kere baktım. sonra organik artıkların parçalanmasına golgi falan diyor. hiç bi şey anlayamadım ben. gidip yeni bi tane soru bankası alacam.
  • anladim final var yesil bi kitap hic cozmedim ama onu da baya begeniyorlar ona da bakabilirsin

• onuryum O kullanıcısına yanıt
    Hocam bilfenin biyoloji soru bankasi cidden iyi midir yoksa ironi mi yapıyorsun? Bir de karekok lys biyoloji soru bankasi nasıldır?

• Karekök ygs soru bankası aldım beyler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    AYT matematik konu önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.