Şimdi Ara

ygs biyoloji fdd vs final 3 yazarlı yeşil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda ilk 100 e giren biri fdd onermis ama genelde final oneriliyor hangisini tercih edeyim bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 kitapta var bende yeşil kapaklı finali öneririm.Çözerken keyif alıyo insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Proud to be TURK

2 kitapta var bende yeşil kapaklı finali öneririm.Çözerken keyif alıyo insan.

sorular kolay olduğu için mi güzel olduğu için mi keyif alıyorsun? bir de fdd çok mu iyi? ilk 100 e girmiş dediğim adam kesin çözün piyasanın sınava en yakın kitabı demiş bunun için
  • Palme varken bence gerek yok bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: kalem99

quote:

sorular kolay olduğu için mi güzel olduğu için mi keyif alıyorsun? bir de fdd çok mu iyi? ilk 100 e girmiş dediğim adam kesin çözün piyasanın sınava en yakın kitabı demiş bunun için

dostum yeşil kitap sandığın kadar kolay değil haberin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: defisnotdead

Palme varken bence gerek yok bunlara

palme garanti alıyorum zaten.bir tek onun yanına ne alayım diye.bir de kimya için palmeden başka hangi sbleri önerirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalem99 -- 13 Ağustos 2015; 15:15:08 >
  • onu biliyorum zaten ama bazen final zor yapayım derken batırıyor o yüzden tereddüt ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalem99 -- 13 Ağustos 2015; 15:18:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

onu biliyorum zaten ama bazen final zor yapayım derken batırıyor o yüzden tereddüt ettim

geçen sene çözmüştüm yeşil kitabı . arkadaşımda da mavi fdd vardı . ben alacak olsam fddyi alırım .
  • kalem99 K kullanıcısına yanıt
    Ben fem alicam ygs lys s.b palmenin yanina. Cogu kisi finalin dershanelerine gittigi icin falan guzel geliyor bu kitap ama ben hic almayi dusunmuyorum. Palme s.b ve fem s.b yeterli olacaktir.
    Kimya icinde palme harika. Hem ygs hem lys hem de ornagik. Baska soru bankasi olarak yine fem ygs lys. Cozumlu olmalari avantaj

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

quote:

quote:

dostum yeşil kitap sandığın kadar kolay değil haberin olsun

Nasil zor yaa soyle sorular bekliyorum? Asagidakilerden hangisi baliklarin ozelliklerinden biridir? Tarzinda

• heh işte bunu söylemek istiyorum.yani bizim zor olarak tanımladığımız ama konudan hafif abartılmış abuk sorular oluyor bazen finalde
  • kalem99 K kullanıcısına yanıt
    Fdd nin sorularını beğenmedim.Türkiye 800.süyle konuştum mutlaka yeşil kapaklıyı çöz dedi

• En iyisi kitapçıda bakıp karar vermek olacak sanırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.