Şimdi Ara

YGS başvuru ücretini nasıl yatırıcaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün ygs ücretini yatırıcaktım ama bankanın kapısında ygs ücretlerinin atm den yatıcağı yazıyodu atm den nasıl yatırıcaz biz bu parayı geçen sene elden yatıyodu

• elden de yatırabilirsin.
    atm ziraat için yanlış hatırlamıyorsam ödemeler /ösym ödemeleri oradan ygs 2. oturumu seçiyorsun tc ni girip parayı yatırıp işlemi halledebiliyorsun
    ziraat bakasının görüntülü işlem merkezlerini de kullanabilirsin.
  • para koyma yeri var atm de oraya para koyacaksın.merak etme para üstünü veriyor makine korkma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 5 Ocak 2012; 21:15:44 >
  • sanırsam halktbankta öyle eldende verebiliyosun. belki şubeden şubeye değişiyodur, en boş devlet bankasını bul işte hoca. atm olayınında tecrübe ettim bugün seçenekleri takip edip tc'ni giriceksin parayı verip para üstünü makbuzunu alıcaksın. bide dikkat et 10 liralık bi seçenek var. o sınavsız geçişler içinmiş. 35 lira olucak, acaba makina öğrenciyiz diye bi güzellik mi yaptı bana diye düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanı

arkadaşlar dün ygs ücretini yatırıcaktım ama bankanın kapısında ygs ücretlerinin atm den yatıcağı yazıyodu atm den nasıl yatırıcaz biz bu parayı geçen sene elden yatıyodu

Ben akbankta yatırdım hiç sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanı

arkadaşlar dün ygs ücretini yatırıcaktım ama bankanın kapısında ygs ücretlerinin atm den yatıcağı yazıyodu atm den nasıl yatırıcaz biz bu parayı geçen sene elden yatıyodu

O ne saçmalık ya bilmeyen adam nasıl yatıracak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.