Şimdi Ara

YGS 5 Sıralama Tahmini Uykularim kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyal: 30,25
    Matematik: 14,75
    Fen: 14,25
    Toplam: 90,75 YGS 5?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 77k
  • İnsaAllah yaaa. Teşekkür ederim vakit ayirdiniz.

• Çok fazla da kasma. Hangi bölümü nerede okuduğunun pek bir önemi kalmıyor, iş yine sen de bitiyor. Sütçü imamdan gelip boğaziçilinin elinden iş alan da gördüm, ha küçümsemek için demiyorum sadece ygs ,lys karşılaştırması açısından değindim.

Bazen burun kıvırılan bölümler, o çok meşhur olan doktorluk, hukuk, mühendislik ,öğretmenlik gibi bölümlere kıyasla çok rahat iş buluyor, misal optisyenlik.

• 70-80k rez al bekle

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMezun

70-80k rez al bekle

Ayyy insaAllah ya, teşekkür ederim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nideo

Çok fazla da kasma. Hangi bölümü nerede okuduğunun pek bir önemi kalmıyor, iş yine sen de bitiyor. Sütçü imamdan gelip boğaziçilinin elinden iş alan da gördüm, ha küçümsemek için demiyorum sadece ygs ,lys karşılaştırması açısından değindim.

Bazen burun kıvırılan bölümler, o çok meşhur olan doktorluk, hukuk, mühendislik ,öğretmenlik gibi bölümlere kıyasla çok rahat iş buluyor, misal optisyenlik.

Ben takıntılı bir insanım. Haklısınız ya. Kesinlikle öyle ama ben takintilarimin kurbanıyım maalesef. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim zamanımızda öss vardı ,ilk bine girdim, iyi bir üniversiteye iyi bir bölüme gittim, ha okudum ettim öğrendim yüksek lisans yaptım, doktoraya başladım iyi bir işe sahip oldum yurtdışına gidip geliyorum.

Ama ara ara durup bakıp, yaa gastronomi, aşçılık vs mi yazsaydım diye düşünüyorum, ha takıntılı değildim tıp hariç önüme ne gelse okurdum mezun olurdum :).

Ama azcık takıntılarını kontrol et, sonra pişman olma.

• quote:

Bizim zamanımızda öss vardı ,ilk bine girdim, iyi bir üniversiteye iyi bir bölüme gittim, ha okudum ettim öğrendim yüksek lisans yaptım, doktoraya başladım iyi bir işe sahip oldum yurtdışına gidip geliyorum.

Ama ara ara durup bakıp, yaa gastronomi, aşçılık vs mi yazsaydım diye düşünüyorum, ha takıntılı değildim tıp hariç önüme ne gelse okurdum mezun olurdum :).

Ama azcık takıntılarını kontrol et, sonra pişman olma.

Oh ne güzel MasaAllah ya. Ayy. Ozendim, nazar değmesin Takintilarimi kontrol etmek elimde değil, aklımdan atamıyorum bir türlü.

• Maşallahlık durum yok, aslında vah ne yazık :) vaktim vardı okudum, öss de bir kaç soru salladım tuttu, zira 100.000 olsam da denk gelen bir bölümde okuyacaktım.

İlle de hakim olacağım diyorsan tabii ki ol, ama hakimlere bir sor bakayım memnunmuymuşlar :)

• quote:

Maşallahlık durum yok, aslında vah ne yazık :) vaktim vardı okudum, öss de bir kaç soru salladım tuttu, zira 100.000 olsam da denk gelen bir bölümde okuyacaktım.

İlle de hakim olacağım diyorsan tabii ki ol, ama hakimlere bir sor bakayım memnunmuymuşlar :)

Çevremde hiç hakim yok, ama neresi vah yazik? Gayet herkesin düşlediği bir hayatı yaşıyorsunuz, ne güzel.

• Değindim noktada zaten bu, büyürken hep diğerlerinin düşlediği şeyleri istediği, takıntılarda oradan çıkıyor ki mezun olana kadar bende de vardı ama o diplomayı eline aldığın anda aslında hiçbirşey olmadığını anlıyor, o konfetiler patlamıyor, üstüne kara kara düşünmeye başlıyorsun, o andan itibaren çalışman lazım, artık mezunsun, ailenden para istemek daha da zorlaşıyor, ya iş bulamazsam korkusu vs.

İstanbul çağlayan yada kartaldaki adliyeye gidip bi gezinebilirsin :) hakimlerle bir konuşmayı dene , hem senin in gezinti olur.

• quote:

Değindim noktada zaten bu, büyürken hep diğerlerinin düşlediği şeyleri istediği, takıntılarda oradan çıkıyor ki mezun olana kadar bende de vardı ama o diplomayı eline aldığın anda aslında hiçbirşey olmadığını anlıyor, o konfetiler patlamıyor, üstüne kara kara düşünmeye başlıyorsun, o andan itibaren çalışman lazım, artık mezunsun, ailenden para istemek daha da zorlaşıyor, ya iş bulamazsam korkusu vs.

İstanbul çağlayan yada kartaldaki adliyeye gidip bi gezinebilirsin :) hakimlerle bir konuşmayı dene , hem senin in gezinti olur.

Ayyy. Ben o kep törenini hayalimde canlandiriyorum hep. Ayy, şimdi bile çok mutlu oldum. Ama haklısınız. Oraya uzak oralar, babam izin vermez

• Kep törenine arkadaşların ricası ile katıldım :)). Gerçekten mevzu oralar değil, bunlar hep televizyondan dizilerden filmlerden gördüklerimiz, çok can sıkıcı oluyor. Onun dışında diplomayı elinle tuttuğun an bambaşka :)

eh maşallah, oralara uzakşa silivride vs olman lazım

• quote:

Kep törenine arkadaşların ricası ile katıldım :)). Gerçekten mevzu oralar değil, bunlar hep televizyondan dizilerden filmlerden gördüklerimiz, çok can sıkıcı oluyor. Onun dışında diplomayı elinle tuttuğun an bambaşka :)

eh maşallah, oralara uzakşa silivride vs olman lazım

Uskudardayim. O anı yasamadigim için henüz, yorum yapamiyorum.

• Oradan otobüs ile kadıköy, sonrası metro, yada metrobüs ile çağlayan adliyesinin önünde iniyorsun. Uzak değil, bakkala gidiyom ben diye çıksan 2 saat tutmaz :)

• quote:

Oradan otobüs ile kadıköy, sonrası metro, yada metrobüs ile çağlayan adliyesinin önünde iniyorsun. Uzak değil, bakkala gidiyom ben diye çıksan 2 saat tutmaz :)

2 saat bakkalda ne yaptım? tum bakkaldaki erzakları eve getirmem gerek o zaman

• Olsun canım, bakkal da nerden aklıma geldiyse :)). Başka bir bahane bulursunx hepi topu bir kaç saat.

• quote:

Olsun canım, bakkal da nerden aklıma geldiyse :)). Başka bir bahane bulursunx hepi topu bir kaç saat.

tamam, bu dediğiniz mantıklı, gideceğim InsaAllah tesekkur ederim.

• Hayırlı olsun, gidip sizin istediğiniz mesleği yapan insanlarla konuşmak en iyisi. Yada memurlar iın forum siteleri var oraya hakimlerin takıldığı başlığa da yazabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.