Şimdi Ara

YGS 2017 kopya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
5.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakalım altından ne çıkacak bu rezilliğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet,bunun gündemde üstü kapalı dile getirilmesi daha içler acısı,bu adamlar soruları nerden bulabilmisler hadi sinav ani desek sinavda disariya cikmak yasak benim aklim almiyo

• Güncelleyin haberlere felan çıkması lazımdı duyurmamız lazım gerekirse sınavı iptal etsinler her sene çalınıyor sorular yeter artık

• Sınav anında birbirlerine vermişlerdir fark ettiyseniz pelikan silgiye bile yazmışlar yani cevaplar önceden bilmiyorlar

• Tüm haber kaynakları sırtını hükümete vermiş kimse haber yapmadı nerdeyse

• Eee iyi de o zaman ygs iptal mi olacak ? Zaten mat yapamadım bir daha yaparlarsa hiç yapamayacağım . Bu kopya çekenlerin en kısa zamanda bulunması dileğiyle .

• kanıtlanana kadar sınav iptal edilmez boşuna beklemeyin
  • Bu adamlar baya kulaklık mikrofonla girdiler sınava. Soruları söyleyip cevapları dışardan öğrendiler diye biliyorum. Soruları hazır alıp sınava girmiyorlar yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 14 Mart 2017; 23:15:6 >
  • Hayır dostum iptal olmayacak. 2011 de binlerce kişiye sınav öncesi şifre (yöntem) gönderildi. (Malum cemaat dershaneleri öğrencilerine genel olarak.) gönderilen yöntem şuydu;

şıklardaki rakamsal değerler o şıkkın altına küçükten büyüğe doğru yazılıyor.

eğer bir şıkta rakamlar çakışıyorsa doğru cevap o şık oluyor.

eğer hiçbir şıkta çakışma olmazsa genellikle e şıkkı doğru cevap olarak çıkıyor.

eğer birden fazla şıkta çakışma oluyorsa doğru yanıt rakamsal olarak küçük değerin bulunduğu şık oluyor.

Bu yöntem sayesinde 2011 ygs de matematik sorularını hiç okumadan 10 dakikada 40 sorudan 37 net yapılabiliyor hiç soruya bakmaya gerek yok. Bizzat bende denemiştim gerçekten de hiç bakmadan 20 soru felan yapmıştım hepsi doğru çıkmıştı.

Bu skandal ortaya çıktı tabi ki sınav felan iptal edilmedi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam o senelerde matematikten-türkçeden full çeken kişi sayısı 100 lerceyi bulmuş skandal sonrası senelerde bu sayı 10-20 ye düşmüş.

• Bir yil masa başında dirsek curut sonra uc bes kani bozuk gelsin..... neyse zaten hileyle hurdayla kazanilan sinav kimseye yaramaz takmayin.

• Adamlar gozaltina alinmis universite falan kazanamayacaklar stop crying study lys

• Adamlarin yaptigi apacik KUL HAKKINA girer.Bu hayatta Hapise obur hayatta cehenneme gidecektir

• Cevaplar önceden sizdirildiysa sence cevapları alan kişiler sadece yakalananlar mı?

• Bide sıkların yerinin degisik olcagini bildikleri icin direk cevaplari yazmislar vay cakallar ya 1999da 1 kisi yuzunden sinav tekrarlanmisti olurmu boyle bisi bida ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up ulan up ben sene boyunca dershane özel ders bilmem ne para vereyim dirsek çürüteyim uykusuz kalayım bu puştlar kopya çekip benden önde olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uuuuuuupppppppp

• Up

• ÖSYM'den gelen bir açıklama var mı biliyor musunuz? Direkt cevaplar yazılı yahu direkt doğru cevabı yazıp girmiş herifler

• Kaynak pek güvenilir bir yer değil. Ayrıca cevapları alabilecek kadar akli varsa cevapları ezberler. Kağıt sokmaz. Bluetooth işi daha da saçma çünkü soruları okuması lazım karşı tarafa sınav boyunca surekli konuşması lazım. Hiç akıl karı değil. Hadi kameralı olsa uzerinde duzenek olması lazım kamera boynundan falan çıkması lazım sorular görünsün diye. Falan filan bana pek mantıklı gelmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gündemde tutulsun bu konu. Herifin kağıdındaki yazılar pilotla yazılmış. Sınav esnasında yazması mümkün değil çünkü sınavda kurşun kalem veriliyor. Hem ayrıca diyelim yanında pilot kalem taşıyordu, neden cevapları kağıda yazsın ki?

Belli ki sınavdan evvel sorulara bakmışlar. Üstünün örtülmemesi gerekiyor. Gerekirse iptal edilir sınav. Bu kaçıncı rezillik? Her sene aynı terane.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.