Şimdi Ara

ygs 2014 sıralamalarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 11. sınıfım. çalışma stratejiniz ve sıralamanızı kısa şekilde anlatabilir misiniz? lütfen yardıma ihtiyacım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygsye son iki ay kala calismaya basladim sayisaldim tabi sonuc ygs2 108bin ygs5 107bin gerci simdi tmye gectim o ayri mesele sen sen ol yazın ygsyi hallet bize de boyle derlerdi de iste ortada halim:)

• sayisalda 750 esit agirlikta 670. oldum bi ara 11ler icin bi rehber yapicam ama suanlik onerim %60 lys %40 ygs calis 11 bittiginde tum 11i yalayip yutmus ol

• İlk 300deyim. İyi matematikle her kapı açılır matematiği sıkı tut ve geometriyi. Matematiğin geliştikçe diğer derslerinde daha rahat hareket edersin biyoloji hariç. Mutlaka fizik konularını çok iyi öğren sene bitmeden 11de her şeyi anlarsan fiziğin yüzde 70i bitmiş demektir. Kimyada asit baz, elektroliz gibi konuları temelden kavra yoksa unutursun. Biyoyu ....et son sene hallolur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2700. Stratejim; tarih felsefe hariç ezberleyen top olsun. Her şeyin mantığını anlamaya çalıştım.

• aoulle A kullanıcısına yanıt
    biyolojiyi nasıl hallettinz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • maviliekran M kullanıcısına yanıt
    Terimlerin anlamlarını öğrendikce biyoloji problem olmadı hunharca ezberlemedim. Ygs biyolojinin de kendine gore ezbersiz bir mantığı var sonuçta. En başta işlenen moleküller hücre zari protein sentezi gibi konular sağlam olduktan sonra diğerlerini ezberlemeye gerek kalmıyor. Zaten onları öğrendikten sonra biyoloji çalışmadım pek. Ygsde de 3 yanlış. Pişman misin diye sorsan, değilim hedefin 13 net ise daha fazlasını yapmanın tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoulle -- 11 Nisan 2014; 21:42:16 >
  • Ilk 800deyim, normal calismana bak lysye agirlik ver simdi ben olumune lys calismaliyim ygsden dolayi lys calismadim, onun disinda dersaneni falan duzenli takip et sinava rahat girersen 5k garanti

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.