Şimdi Ara

YGS 2012 soruları çalındı mı ? [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Photoshop gibi duruyor ama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Bird -- 1 Nisan 2012; 3:03:34 >

• fotosop degil gercek ama bu bir sablon. bazı dershaneler ogrencilerini sinavda daha hazirlikli, sinava daha tanidik olabilmeleri icin kitapciklari bu sekilde dagitiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

fotosop degil gercek ama bu bir sablon. bazı dershaneler ogrencilerini sinavda daha hazirlikli, sinava daha tanidik olabilmeleri icin kitapciklari bu sekilde dagitiyorlar.

mantıklı ancak ciddi ciddi OSYM yazıyorlar mı oraya?
  • Ne bekliyorsun ki çalınması gayet muhtemeldir.

Hatta çalınma kelimesini kullanmak yerinde olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevythunder -- 1 Nisan 2012; 3:08:01 >
  • geçen sene benim dershanem yapıyordu ordan biliyorum.
    Bunun aynısı oluyor hatta arkası falan da aynı dikkat edilecek hususlar gibi maddeler yığını oluyor o bile aynıydı. Hatta optikleri de ygs optiği olarak dagitmislardi o kitapcik uzerindeki kodlari dolduruyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçen sene benim dershanem yapıyordu ordan biliyorum.
    Bunun aynısı oluyor hatta arkası falan da aynı dikkat edilecek hususlar gibi maddeler yığını oluyor o bile aynıydı. Hatta optikleri de ygs optiği olarak dagitmislardi o kitapcik uzerindeki kodlari dolduruyorduk

o zaman senin dediğin gibi olması muhtemel. soruları çalmış ya da almış kimse böyle çekip paylaşmaz. bu gerçekse sınav iptal olur çünkü
  • Gerçek olacağını sanmıyorum ama kardeşim bunları hiç dikkate almayın .
    Sizi psikolojik olarak sıkıntıya sokmaktan başka işe yaramaz .
    Kafayı boşaltıp sabah evde duşunuzu alıp zemzeminizi için çıkın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen öyle çalan adam fotosunu çekip internete mi koyacak
  • Aynen nerden bulacak cesareti,

Streese girmeyin

Zaten soruları bilen biliyordur
    :D
  • soru kitapcıgı numarası yalan sadece sayılardan oluşuyordu burda nokta ve harf var
  • Nokta ve harf yoktu galiba bu sınavda.
  • nokta var sınavda ama harf yok. nokta optikte kodlanmış geliyor. bir dershane deneme amaçlı yaptığı bir olay olabilir çünkü ortalığı karıştırmak için montaj yapacak adam harf olayını atlayacak değildir
  • incinin 1 nisan şakası beyler! aman dikkat
  • adaylara başvuruda verilen klavuzun içerisinde soru kitapçığının ön yüzü basılıyor diye biliyorum
  • quote:

geçen sene benim dershanem yapıyordu ordan biliyorum.

Nesibe Aydın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.