Şimdi Ara

YGS-1 ve YGS-2 65k zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin hedefi yüksek. Ben ders çalışmayı daha bu yaz öğrendim. 3 sene yattım falan. Hedefim en kötü 65k olmak. YGS denemelerinde 70 nete yaklaştım. Daha 70+ yapamadım. Bu sene ve önceki senelere göre ortalama YGS den her dersten kaçar net yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaliforniyum -- 15 Eylül 2013; 8:08:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene çok değişti sıralamalar puana göre. o yüzden net bir şey söylemeyemem ama ygs 62kydı 365 gibi bişeydi benim. ymf4 de 45k puan 380
  • quote:

Orijinalden alıntı: mageozik

bu sene çok değişti sıralamalar puana göre. o yüzden net bir şey söylemeyemem ama ygs 62kydı 365 gibi bişeydi benim. ymf4 de 45k puan 380

YGS ve LYS sonuçlarınızı atabilir misiniz? Ya da hatırlıyorsanız yazar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: saki

quote:

Orijinalden alıntı: mageozik

bu sene çok değişti sıralamalar puana göre. o yüzden net bir şey söylemeyemem ama ygs 62kydı 365 gibi bişeydi benim. ymf4 de 45k puan 380

YGS ve LYS sonuçlarınızı atabilir misiniz? Ya da hatırlıyorsanız yazar mısınız?

türk 26
    mat 31.5
    fen 24
    sos 14 filandı aşağı yukarı ygs de. sıralama ygs1 62k

lys mat 30 geo 13 fiz 22 kim 19 biyo 21 obp 49 sonuç olarak mf4 46k
  • YGS 2 62k
    Netlerim Türkçe 37 Matematik 21 Fen 26 Sosyal 25ti
    Çok zor değil ben de son yıl çalışmaya başlamıştım ama 84 netle başlamıştım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

YGS 2 62k
    Netlerim Türkçe 37 Matematik 21 Fen 26 Sosyal 25ti
    Çok zor değil ben de son yıl çalışmaya başlamıştım ama 84 netle başlamıştım ben.

Hocam ben çok büyük hata yaparak çözüyorum denemeleri. Affedersiniz salak gibi 3 şık arasında kalsam bile budur yaa cevap diyorum işaretliyorum. Ve bunu geometri ve fende çok yapıyorum. Ama artık böyle yapmayacağım. 2 şık arasında kalmadığım sürece atmayacağım. Elediğim 3 şıkkında %100 yanlış olduğundan eminsen atıcam ama. Benim toplam netim belkide bu yüzden düşük geliyor. Türkçe 32D 7Y falan oluyor. Matematik toplam 20 net zar zor. Fen baya kötü. Sosyalden 5-6 tane işaretliyorum o da %100 emin olduklarım. Bu hafta Fem dergilerden tarih-coğrafya-felsefe çalışacağım ekstra olarak. Haftaya pazar deneme var dershanede. Onda hedefim +80 inşallah başaracağım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mat 1 mi Zor Mat 2 mi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bilgiler arkadaşlar netler ve sıralamaları paylaşırsa sevinirim mf-4
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.