Şimdi Ara

YF ÇİN MALI GPS cihazları hakkında (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
7
Favori
111.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • windows ce 6.0 olması avantajmı dezavantajmı? hangisi daha rahattır? şu üründen almayı düşünüyorum
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36389
  • arkadaşlar şuanda yformat la format çektim fakat yine aynı kalıyor :D
    pardon formatta çekmemişş sadece resmi değiştirmiştim onu değiştirmiş bende format çekti die sevindim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuyguSeli -- 17 Mayıs 2010; 19:51:48 >
  • @ares90

wince 6.0 bana göre dezavantaj çünkü her program çalışmıyor, ce5.0 şimdilik daha iyi gibi..

@DuyguSeli

cihazın içini açtıysan board modelini yazabilirmisin?ona göre sana gerekli olan dosyayı upload ediyim..
  • @IdontKnoWw ne önersiniz peki dealextremeden?
  • cihazın içinde hiç bişi yazmıyo.yalnız cihazın açılış resmini şu şekilde değiştirdim sd karta Logo82c.bmp die bi resim attım oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuyguSeli

cihazın içinde hiç bişi yazmıyo.yalnız cihazın açılış resmini şu şekilde değiştirdim sd karta Logo82c.bmp die bi resim attım oldu :D

ok.. arkadaşım bu yeterli şimdi rom güncellemede önemli olan iki nokta var..
    1.cihazın orjinal sd kartını kullanmak orjinal sd kartı olmasa bile mutlaka sd kart olmalı mmc kart falan olmaz..
    2.kart mutlaka fat formatında biçimlendirilmiş olmalı

şimdi bunlar tamamsa linkte verdiğim rar dosyasının içinden rom klasörünü bilgisayarının masa üstüne çıkatıp rom klasörünün içindeki 5 adet dosyayı onceden fat olarak biçimlendirdiğin SD karta direk ana dizine kopyalıyorsun ve kartı cihaza takıp (cihaz çalışır durumdayken) reset tuşuna basıyor ve bekliyorsun..soru sorduğunda evet (yes) olarak cevaplıyorsun herşey bittiğinde cihaz yeniden başlatılsınmı diye soracak o noktada SD kartı çıkartıp tamam demen gerek eğer kartı çıkartmassan upsate işlemi yeniden başlar kartı çıkardıktan sonra içinde kopyaladığın dosyaları sil.. kolay gelsin..

link:http://www.zshare.net/download/76212816f35bb78c/

• Arkadaşlar önce bu faydalı bilgiler için herkeze teşekkür ederim.Bende dealextremeden yf tabanlı dahili belleği 4gb olan bir gps aldım.Tüm haritaları kaldırıp sadece igo8 üzerine tr'nin 2009 haritasını attım şimdi sorunsuz çalışıyor, bu yönde sıkıntım yok .Sadece bu cihaza win ce 6 yüklü fakat exe ve cabinet dosyalarını win ce üzerinde birtürlü çalıştıramıyorum, vede kontrol panelde bluetooth simgesi olmasına rağmen bir faliyet yok.Cihazın rom menüsündeki yazılımında bluetooth ibareside çıkmıyor, aleti aldığım sıralarda tanıtım sayfasında bluetoothlu diye reklamı vardı şimdi ise oda yok .Rom güncelleme olayı ile bu özellik kazanılabilirmi acaba, tabiki donanımda desteği varsa.Birde üst sayfalardaki linklerden 90mb olan Mio pocked 3.0 indirdim bunu gps in flashına klasör olarak attım bunun dışında ayrıca bir kurulum gerekirmi bir çok özelliği çalışmıyor programın zira.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, çok faydalı bir bölüm olmuş burası. Resim yükleyemiyorum birtürlü nedense.Cihaz bilgilerim şunlar...
    Rom version:PA06.0808I7640CA.12.14
    Software version: V3.6.E162.12.16
    Oem info:YFAtlas4
    Platform İd:5955414E46454E47
    Device: 0000000000000000

• quote:

Orijinalden alıntı: dsilence

Arkadaşlar önce bu faydalı bilgiler için herkeze teşekkür ederim.Bende dealextremeden yf tabanlı dahili belleği 4gb olan bir gps aldım.Tüm haritaları kaldırıp sadece igo8 üzerine tr'nin 2009 haritasını attım şimdi sorunsuz çalışıyor, bu yönde sıkıntım yok .Sadece bu cihaza win ce 6 yüklü fakat exe ve cabinet dosyalarını win ce üzerinde birtürlü çalıştıramıyorum, vede kontrol panelde bluetooth simgesi olmasına rağmen bir faliyet yok.Cihazın rom menüsündeki yazılımında bluetooth ibareside çıkmıyor, aleti aldığım sıralarda tanıtım sayfasında bluetoothlu diye reklamı vardı şimdi ise oda yok .Rom güncelleme olayı ile bu özellik kazanılabilirmi acaba, tabiki donanımda desteği varsa.Birde üst sayfalardaki linklerden 90mb olan Mio pocked 3.0 indirdim bunu gps in flashına klasör olarak attım bunun dışında ayrıca bir kurulum gerekirmi bir çok özelliği çalışmıyor programın zira.Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, çok faydalı bir bölüm olmuş burası. Resim yükleyemiyorum birtürlü nedense.Cihaz bilgilerim şunlar...
    Rom version:PA06.0808I7640CA.12.14
    Software version: V3.6.E162.12.16
    Oem info:YFAtlas4
    Platform İd:5955414E46454E47
    Device: 0000000000000000

bluetooth menüde var olsa bile eğer çalışmıyorsa yüksek ihtimalle donanım desteğin olmadığı anlamına gelir..
    mio konusunda tabiki tam anlamı ile çalışması için kurulum yapman gerekiyor..ama daha önceki mesajlarda belirttiğim gibi tavsiye etmiyorum..özellikle elinde yedek rom dosyası olmayanlar için tehlikeli sonuçlara yol açabilir..ve senin rom version unu ilk defa görüyorum eğer sorun yaşarsan yine araştırırız ama tavsiyem kurcalamman yönünde..hayırlı olsun..

• Açıklamanız için teşekkür ederim IdontKnoWw kurulumsuz bazı uygulamaları çalıştırabiliyorum mio üzerinde, birde flash a format attığım zaman üzerinde yüklü olan windows da silinecek değilmi , bunun dışında bi başka işletim kurmam mümkünmüdür küçük bir linux dağılımı gibi.
  • Bana ebay den yada dealextremeden en az 4.8 inch iyi bir çin malı navi önerir misin?
  • maalesef hiç bişey olmadı arkadşım ya.kafayı yıcem valla dediklerini harfiyen uyguladım fakat aynı açılış ekranında kalıyor.başka bir yöntem varmı artık ne olursa olsun ben bu cihazı açacam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsilence

Açıklamanız için teşekkür ederim IdontKnoWw kurulumsuz bazı uygulamaları çalıştırabiliyorum mio üzerinde, birde flash a format attığım zaman üzerinde yüklü olan windows da silinecek değilmi , bunun dışında bi başka işletim kurmam mümkünmüdür küçük bir linux dağılımı gibi.

eğer araştırırsan belki rus forum sitelerinde bu tarz deneysel uygulamalar bulabilirsin.. bir ara gözüme çarptı.
  • quote:

maalesef hiç bişey olmadı arkadşım ya.kafayı yıcem valla dediklerini harfiyen uyguladım fakat aynı açılış ekranında kalıyor.başka bir yöntem varmı artık ne olursa olsun ben bu cihazı açacam :D

logo82.bmp yi hafıza kartına attığında açılışta mavi bir ekran geliyor değilmi?
    senin için upload ettiğim dosyaları attığında mavi ekran gelmedi mi?
    rar içindeki dosyaları hafıza kartına klasörle beraber atmadın değilmi?klasorun içindeki 55 dosyayı kopyalayıp hafıza kartına direk yapıştırıcaksın..yani hafıza kartına girdiğinde direk 5 dosyayı görecek şekilde..

bular tamamsa hafıza kartından da eminsen..

82c ler için farklı bir dosya daha var link i aşağıda , yine aynı şeylere dikkat ederek onuda dene..eğer buda olmassa mutlaka biyerde hata yapıyorsun

http://www.zshare.net/download/762511583ce37863/

• evet logo dosyasını attığımda beyaz ekranda mavi çubuk doluyor.4/4 success yazıyor.ama senın bu attığın dosyaları hafıza kartına attığımda hiç bir tepki vermiyor :D şimdi yeni verdiğini deneyeceğim sonucu merakla bekliyorum :D
  • Allah ne muradın varsa versin.Allah hayatın boyunca seni hep iyilerle karşılaştırsın.Allah sana ömrün boyunca mutluluk huzur versin.Çok ama çok teşekkür ederim.oldu arkadaşım oldu o kadar mutluyumki anlatamam.dükkandaki herkese türk kahvesi söyledim sevinçten :D
  • kolay gelsin arkadaşlar.

IdontKnoWw nickli arkadaşım ben de aynı durum söz konusu. Ben de verdiğin lişnkteki prg indirmeye çalışıyorum ama winrar şöyle bir hata mesajı veriyor.
    Bu arada tarayıcı olarak mozilla kullanıyorum. Bundan dolayı olabilirmi?

Hata mesajı:
    ! C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\new_update_software.rar: new update software\jtdAppUpdate_82c.swp dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
    ! C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\new_update_software.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu
  • dosya yanlış olarak iniyor bu hata ondan kaynaklanıyor.ya browserini değiştir yada başbka bir pc den indir.mesela internet explorer veya chorme kullan
  • IdontKnoWw ve diğer arkadaşlar turuncu renk menülü cihaza sahip arkadaşlar bu romu kullanabilir FAKAThttp://www.zshare.net/download/762511583ce37863/ bu linkteki romda BLUETOOTH desteği YOKTUR. lütfen dikkat edin.benim için problem olmadı fazla ben cihazın çalıştığına dua ettim ama bazıları için bu problem olabilir belirtmek istedim
  • quote:

IdontKnoWw ve diğer arkadaşlar turuncu renk menülü cihaza sahip arkadaşlar bu romu kullanabilir FAKAThttp://www.zshare.net/download/762511583ce37863/ bu linkteki romda BLUETOOTH desteği YOKTUR. lütfen dikkat edin.benim için problem olmadı fazla ben cihazın çalıştığına dua ettim ama bazıları için bu problem olabilir belirtmek istedim

aslında romda bluetooth desteği var, ama bazı cihazlarda kurulum esnasında pasif görünebiliyor..elle etkinleştirmek gerek eğer istersen o konudada yardımcı olabilirim..ayrıca verdiğim linklerin ikiside turuncu renkte ki rom sadece dosya yapıları farklı ,senin cihazında çalışan rom yeni tip cihazlara uygun diğeri yani yaygın olarak kullanılan ilk verdiğim linkteki dosyadır..
    cihazı wince ye düşürmeyi daha önceki mesajlarda anlatmıştım yfgo2ce.bld dosyası hazırlayarak eğer olmassa dosya yöneticisi kullanarak wince ye geçiş yapıyorsun eğer başarırsan bluetoothu nasıl etkinleştireceğini anlatırım..

• @duyguseli bilgisyarda hazır dosya buldum..
    yfgo2ce.bld :http://www.zshare.net/download/7628576769674c83/
    yfap30 :http://www.zshare.net/download/76285709f00632f2/

bu dosyaları bilgisayara indirip hafıza kartına at yfap30 u klasör olarak at..
    şimdi cihazı resetlediğinde wince açılması gerek açıldığında explorer a yada çalıştıra residentflash2 böylece gizli bölüme gireceksin yfap30 klasörü ile karşılaşacaksın linkten indirdiğin yfap30 klasörünü bunun üstüne yapıştır ve değişim sorusuna tümüne evet de. böylece cihazın türkçesi düzelecel araçlar kısmına bluetooth gelecek ve ana menüde wince geçiş kısayolu çıkacak..bu modifiye dosyasını kendi cihazım için hazırlamıştım.işine yararsa ne mutlu..kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.