Şimdi Ara

Yetişmeyecek Hissi Var Mı Sizde de?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yazımı biraz boş geçirdim son 1 ay kala filan çalışmaya başladım kaf 1 ile başladım normalde kaf 1-2 okul açıldığı gibi bitecekti ama okul açıldı daha kaf 2ye yeni başlıyorum Yazın aksine okul açıldığından beri çok düzenli çalışıyorum eve geldiğimde 11e kadar ve okul içinde tüm boş dersler ve kafamın çok ağrımadığı tenefüslerde. Ama ygsye kaç gün kaldığına bakınca sanki hiç bir şey yetişmeyecekmiş gibi geliyor. Daha aslında 6 ay var ama bende matematik dışında hiç bir şey yok. Dilciyim bu yüzden tr sos +35 ve mattanda 25-30 civarı yapmak istiyorum ve fenden de 20 civarı. Ne fen çalıştım ne de sosyalde coğrafyam tam sadece ilk 3-4 konu. Tarih gene yapabiliyorum ama. Moraller düşmese bari aralık gibi

• Hocam TR ve Sos +35'se dert etme o kadar. Hedefin yüksekse, matten 15-20 net civarını görsen bile yeterli olur diye düşünüyorum. Fen bakmana gerek bile yok
  • Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var.
  • Bende de var. İyi de gidiyorum ama çok garip bir his.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bir umutsuzluk var. Zaten normalde çok pozitif değilim de bu biraz fazla birisi alsın götürsün şunu

• Bende de başladı ya la.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charming Diamond

Hocam TR ve Sos +35'se dert etme o kadar. Hedefin yüksekse, matten 15-20 net civarını görsen bile yeterli olur diye düşünüyorum. Fen bakmana gerek bile yok

Hocam tr sos 30 civarlarında sosyal netim tryi geçiyor genelde Benim asıl hedefim boğaziçi çeviribilim ama ben ilk 100e girmek istiyorum ve ilk 100 içinde fene de ihtiyacım var. Fen zaten sevdiğim alan çalışmak isterim ancak vakit yetmezse üzülürüm Neyse çalışmaya devam
  • Konuları bitirme diye bisey yok gencler cok germeyin kendinizi. Bi sene mezuna kaldım. 2 yılda da bitmiyor yani konular. Yani ohh hallettim her seyi diyemiyorsun. Daha vakit cok panik yapmadan calısmak en dogrusu

• Bazen yanıp tutuşuyorum fen netlerim +25 geliyor biyoloji yüzünden, o halledilir de karekök mat bi bitmedi

Mf

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene sınava 2 ay varken bile ya yetiştiremezsem diye korkmuyordum. Şimdi 6 ay civarı bir şey var. Ama yetismeyecek veya ucu ucuna yetişecek deneme çözmeye zaman kalmayacak diye düşünüyorum.

• bende var bu his
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.