Şimdi Ara

Yetersiz disk hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslina bakarsaniz ben hicbirini kullanmadim. Kendim telefona baglanip cozuyorum bu problemi.
    Cozum de gayet basit iphone icinde iki adet disk var (hayali). Hani su C: ve D: gibi diyelim.
    C: cok kucuk D: ise buyuk
    C: de kayitli olan tum programlari D: ye atiyorum, sonrasinda da C:programlar kismina D: programlara gitmesi icin bir komut icra ediyorum.
    Ancak bunu hicbirinize onermiyorum.
    Eger bilgisayarla cok hasir nesir degilseniz hazir programlari kullanmak daha iyi tabiki.
  • teşekkür ederim, gördüm o dediğin yöntemin uzun uzun anlatıldığı yeri... sanırım benim boss tool da aynısını yapıyor otomatik olarak... senin yukarda manuel olarak yapıyorum dediğini....
  • Disk fix yurtdışı forumlarda pek tercih edilmiyor, hatta çoğu telefonlarının kitlendiğinden yakınılıyor,
    Bu sorunu sadece dismiss e basarak çözebilrmiyiz ?
  • Boss Tool tavsiye ediyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karideskfy -- 8 Nisan 2008; 20:32:30 >
  • etmiyoruz
  • boss tools u nie tavsiye etmiyorsunuz ben bir zarını görmedim gerçi yeni kullanıyorum ama merak ettim
  • arkadaş 2 ayrı başlıkta da aynı soruyu sormuşta..
    o yüzden öyle dedim
    Bosstool'u bende kullanmak zorunda kaldım..işimi gördü ama bana geçici bir çözüm gibi geldi
  • tamam o zaman bende dedim acaba bi sıkıntımı var klasörleri taşımasında falan. Neyse içim rahatladı gerçi sorun varsa da artık çok geç
  • arkadaslar eger bi programin source unu bilmiyosaniz RepoName (RepoName Source:http://davteam.com/repo.xml) adindaki programi kurun.Kurduktan sonra programi acin ve aradiginiz programin tam olarak ismini yazin ve size source unu bulur.
  • BossTools bu iş için biçilmiş kaftandır.
    Nasıl kullanacaksınız nereden indireceksiniz imzamdaki linkte anlatımı da mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.