Şimdi Ara

yeterli depolama alani yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar general mobile discovery 16 gb kitkat yuklu bazi uygulamalari indiremiyorum. Hep yeterli depolama alani yok yazisi cikiyor. Hafiza karti kullanmiyorum. Telde en az 8-9 gb bos yer vardir. Bu sorunu nasil cozerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mesutefe kullanıcısına yanıt
    Uygulamaya ayrılmış olan bölümde 300 MB'dan daha az yer varsa yeni uygulama indiremezsiniz.
  • Ama orayi nasil bosaltirim ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 310 mb bos yaziyor. Okudugum kadari ile baska yasayanlar da varmis bu problemi benim gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutefe kullanıcısına yanıt
    Şu yöntemi dene :

quote:

Not: Bu hata çoğunlukla, eğer yüksek miktarda veriyi fiziksel hafızadan hafıza kartına aktardıysanız ve ön belleği doğru olarak temizlemezseniz ortaya çıkar.

Birinci adım:
    Örneğin 2mb dosya indireceksiniz.Bu dosya daha fazla alana gereksinim duyar.Örneğin 10gb bir oyun açılışında bilgisayarda 15-20gb alan istemesi gibi.Telefon hafızanızdan bazı şeyleri silmekle işe başlayın.Resim, video, fotoğraf vs.Bir sürü boş alan olsa bile.

İkinci Adım:
    Hafızada biraz yer açtınız, şimdi marketten App Cache Cleaner - 1Tap Clean programını indirin(program kaynaktan aynen alıntıdır, bu işlemi yapan başarılı bir program biliyorsanız onu deneyebilirsiniz.)

Üçüncü adım:
    Çoğu gitti azı kaldı.Programı açın, sistemi taramasını bekleyin, sonrasında ister her uygulamanın yanındaki çöp kutusu simgesine tıklayarak, ister hepsini birden yapmak için ekranın altındaki "Clear" düğmesine tıklayarak temizliğe başlayın.
    Not: Uygulamalar tamamen sonlandırılmazsa program temizleyemiyor.
    Önizleme

Artık sistemde yer açtınız, uygulamaları indirebilir veya güncelleyebilirsiniz.

Kaynak

• Hocam formatladim duzeldi tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    saolun, bende çözdüm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam farkettimki bu uygulamayı yaptıktan sonra okey plus'a giremiyorum. Acaba sildiği önbellekle oyunun bir alakası olabilir mi
  • 2 ayrı veri tutar uygulamalar:

1) Şifre vb. veriler
    2) önbellek

Önbellek silinince girmemesi garip.O uygulamayı ayrıcalıklar gibi birşey varsa ona ekleyebilirsin.Yoksa cleaner'da teker teker silme işlemi yap.Başıma daha önce gelmediği için tam cevap veremem.Bende sorun çıkartmadı daha hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 11 Mart 2015; 17:14:05 >
    anladım, sağolun.
  • boşuna uğraşmayın, repartition yapın rahat edin. nasıl yaparım demeyin googleye yazarsan çıkar sonuç. bu forumda da var. veya forum.turkdevs.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.