Şimdi Ara

Yeter artik(qq icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçim ekranindayim solo ve mid kaldi adam solodan baska bisey bilmiyorum dedi ww aldi bende mid bilmedigim halde fizzin opluğundan yararlarim dedim mid fizz yaptim dakika 7.10da bizim 2.blue cikti junglera blueye ihtiyacim yok sen al dedim 4/0/0 gidiyordum.herneyse ww bluyu bana ver dedi jungle vermicem dedi tartisma cikti jungleden calmaya calisti blueyu ww tryn carpla aldi o andan somra flamemi dersin ana avrat kayanlarmi dersin takim daki herkes kufretmeye basladi roam yapip lanelere kil aldirdim dakika 18 gibi skor 23/6 yeniyoruz ww yine blue istedi tryn vermedi feedledi bu sefer rakip takimi ana avrat kufurler havada ucusuyordu 5dk oynasalar oyunu alicaz zaten.feedledi ww herkesi dk 30 gibi karsi takim bizi 4v5 oynadigimiz icin ezdiler nexus kulelerimizi keserken karsi takim sur cekti 5premedeymisler ww feedledigi icin sur attik haketmedigimiz wini almayiz dediler oyun sonu ekrani 9kiside wwye sovup 9x report attik ve bu ww diamond 3du

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 17 Kasım 2013; 23:14:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• no ss no güven

• Sene olmuş 2013 hala noktalama işaretinden bihaber insanlar var.

Kısaca okumadım, keza çalıştım ama olmadı.

Aklıma Al Dedi Git Dedi geldi. Bir de şu;

http://www.youtube.com/watch?v=loGG1OXdWTw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

Sene olmuş 2013 hala noktalama işaretinden bihaber insanlar var.

Kısaca okumadım, keza çalıştım ama olmadı.

Aklıma Al Dedi Git Dedi geldi. Bir de şu;

http://www.youtube.com/watch?v=loGG1OXdWTw

La deme oyle mobilim ı yapmak bile ayri dert ne noktalama isaretinden bahsediyon haci :(

• ww yazma abi yaz boyunca alamadıgım riot blitz ve arcade heca kodları aklıma geliyor.
  • WW haklı trendemir bluluyu napıcak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurken devreleri yaktım yemin ederim. "." kullansan çok iyi olur. Karşı takımdaki adamlarada helal olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.