Şimdi Ara

Yetenek Sizsiniz Türkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam para kazanmanın yolunu buldu. y.dışından formatları aşır ve burada pazarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

adam para kazanmanın yolunu buldu. y.dışından formatları aşır ve burada pazarla.

Ticari zeka olarak takdir ediyorum adamı. Gerçekten en doğrusunu yapıyor para kazanma amacıyla. Programlar çok gerçekçi olmasa da ya da çok abartılsa da dediğin gibi yolunu buldu.
    Şahan da böyle. Bi Recep İvedik ile döndü köşeyi herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: .TaneR.

adam para kazanmanın yolunu buldu. y.dışından formatları aşır ve burada pazarla.

Ticari zeka olarak takdir ediyorum adamı. Gerçekten en doğrusunu yapıyor para kazanma amacıyla. Programlar çok gerçekçi olmasa da ya da çok abartılsa da dediğin gibi yolunu buldu.
    Şahan da böyle. Bi Recep İvedik ile döndü köşeyi herif.

recep ivediği seyrettiğim günü dün gibi hatırlıyorum cam kenarında oturuyodu baya glmüştüm sonra baya değişti kendileri

• Vaaay bee. Bizim kültürlü jüriye bak sen.

Şu boru çalan elemanlara " çok yaratıcısınız tebrikler" falan demişlerdi.
    Ne zamandan beri taklidin adı yaratıcılık olmuş? Jürinin bunu bilmeme ihtimali var mı? Sanmıyorum.

Ekşİ'de gördüm aynen alıyorum linkleri

Blue man group'un gösterisi
    http://www.youtube.com/watch?v=LOL8-qIYemg

Bizim borucu gençler
    http://www.youtube.com/watch?v=0n-1XWARx5c

Gerçi ekşi'de sonradan şöyle bi yorum daha var ama
    boru şovunu yapan arkadaşların daha çalmaya başlamadan önce blue men grouptan esinlendiklerini, ilham aldıklarını söyledikleri yarışma. yani arkadaşlar oraya çıkıp milleti enayi yerine koyamaya çalışmadılar. jüriyede bu şovun yapılmış olduğunu söylediler. hani jüri bilmemiş olsalar bile o gün öğrendiler. televizyonda neden bunu görmediniz söyliyeyim çünkü montajlanırken çıkartılmış.

Şu da başka bir yorum
    geçen gün bilmemkaç şehrin elemesinin özeti gibi bir şeyi vardı bu programın. oturduk izliyoruz, ne olacak diye.
    3 tane genç çıktı jürinin karşısına, adlarını hatırlamıyorum şimdi. ellerinde plastik borular, bagetler, espirili, hoş bir şov yaptılar. fakat o da ne? performansın orjinali: blue man group'un drumbone'u. bilmeyenler şuradan izleyebilirler:http://www.youtube.com/watch?v=lol8-qiyemg
    performansı ezbere bilmeme rağmen, yine de izledim ne yapacaklar diye. gösterilerinin sonunda acun ılıcalı ve diğer jüri üyeleri "oaaa, inanılmaz yaratıcı, süpersiniz, tabii ki evet!" diyerek ikinci tura aldılar bu kişileri. onlar da içeri girerken "biz zaten 3 evet alacağımızı biliyorduk bu performansla." açıklamasında bulundular.
    tamam, "çok yetenekliyiz biz" iddiasıyla sahneye çıkmış bu adamlar "türkiye'de bu programı izleyecek olan kitle içinde bu şovun zaten yapılıyor olduğunu bilen adam yoktur." diye düşünüp yaptıklarını direktoman, hiçbir şey eklemeden yutturmaya çalışmış insanlara. iyi güzel de, salonda seyirciler içinde o kadar üniversite öğrencisi var, bu programın bu kadar danışmanı var, diyelim ki canlı yayında, çekim sırasında yaptınız bir hata, daha önce yapılmamış farz ettiniz, programın tekrarını gösterene kadar da mı hiçbiriniz böyle bir performansın zaten var olduğunu öğrenemedi, bir allahın kulu bile mi söylemedi bunu size? aklım almıyor gerçekten. yapılan emek hırsızlığının farklı bir şeklidir bana kalırsa, kabul edilebilir gelmiyor hiçbir şekilde. diskalifiye edilmeli bu adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 29 Kasım 2009; 15:23:38 >

• bence jüri yanlış karar veriyo
  • Jurinin tamamı, yarışmacılarında çoğu YetenekSiz

Ve oldukça GerekSiz bir porgram.
  • yetenekli olanlar çok az çıkıyor çoğu dans ağırlıklı ve juri kafasına göre evet hayır diyor
  • bakalım sonu nereye varıcak Üst tura çıktık falan diyolar acaba her hafta sms ile oylanan bi yarışma mı yapıcaklar popstar gibi

Hadi yaptılar diyelim millet her hafta aynı şeyleri mi seyredicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

TV'de 2 dk. görünmek için her türlü rezilliği ve cambazlığı göze alan insanlar silsilesi.

there is nothing more to say.....

o derece lüzümsuz. Herifin biri kafasında bilmem kaç bardak taşıdı. Aman ne güzel aferin. Boyunda uzadı mı bari...

"Osmanlı zamanında bir gün biri padişaha hünerini göstermek için huzura kabulünü istemiş. Padişahta "yeteneklidir efendim kendisi" dedikleri için kabul etmiş. Adam sabit duran delikli iğneye, ipi uzaktan atarak iğnenin deliğinden geçirebiliyormuş. Adam her defasında bunu başarıyormuş yani bir tesadüf söz konusu değilmiş. Padişah gösteriyi izledikten sonra adama bir kese altın vermiş ve bir e hemen akabinden 40 falaka cezası vermiş. Herkes şaşkın bir vaziyette... Adam sormuş padişahım hem hediye verdiniz hem de ceza. Hem neden ceza verdiniz ki demiş. Padişahın cevabı ise çok manidar: "İpliği delikten geçirdiğin için ödül verdim. Gerçekten zor bir iş ve sen başarıyorsun. Sana bir e ceza verdim çünkü onlarca yıl süre vaktini boşa bu iş için harcadın ve vaktini zayi ettin bunun için de sana ceza verdim." demiş."

Bu hikayeden ders alalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: nickimi değiştirdim

Onu bırak seyirci sırf amerikan özentisi acayip acayip şaşırmalar çığlık atmalar falan

Acun acuuunnnnn her programın kolpa olmaya başladı

aynen öyle adam "a" dese ayağı kalkıp göbek atıyorlar

• Cumartesi gecesi başka yapacak işi olmıyanlar ve hoş vakit geçirmek isteyenler için eğlenceli bir program.
  • Geçenlerde küçük bi çocuğun dans şovuna Ali taran kırmızı yaktı, Acun Olur dedi.Çocuğun finale kalması oylum talu'ya bağlıydı fakat Oylumda kırmızı yaktı.Çocuk elendi.Hatta bayağı ağlamıştı.

Daha sonra Oylum talunun sunduğu burası haftasonu programına elediği çocuğu davetli olarak çıkardı.Dans şovu yaptırdı çocuğa.Sonra bi iltifat bi iltifat."Aslında sen çok iyi oynuyorsun", "Senin yıldızın orada değil başka yerde parladı" falan filan.

Vay ayıı vay, diyemiyorum çünkü rtük kapatıyor.Diyemeden devam ediyoruz
  • Program ismiyle sınıfta kalıyo bana göre..
    Ne biçim isim ya "yeteneksizsiniz Türkiye"(yeteneği yok) der gibi AYIP AYIP!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 1 Aralık 2009; 22:52:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoy93

Geçenlerde küçük bi çocuğun dans şovuna Ali taran kırmızı yaktı, Acun Olur dedi.Çocuğun finale kalması oylum talu'ya bağlıydı fakat Oylumda kırmızı yaktı.Çocuk elendi.Hatta bayağı ağlamıştı.

Daha sonra Oylum talunun sunduğu burası haftasonu programına elediği çocuğu davetli olarak çıkardı.Dans şovu yaptırdı çocuğa.Sonra bi iltifat bi iltifat."Aslında sen çok iyi oynuyorsun", "Senin yıldızın orada değil başka yerde parladı" falan filan.

Vay ayıı vay, diyemiyorum çünkü rtük kapatıyor.Diyemeden devam ediyoruz

rehamuhtar.gif
  • Bugünkü bölümün neredeyse tamamını izledim. Biraz önce reklam çıktı bıraktım.
    Unutursun'u söyleyen kızlar çok iyiydi gerçekten. Saz çalan amca çok iyiydi. Bisikletli elemanlar şahaneydi. Perküsyon grubu mükemmeldi. karizma show basketbol grubu da çok iyiydi.
    Aklımda kalanlar bunlar olmuş.

Ali Taran şahane biri yalnız. Sağlam espriler patlatabiliyor bazen.

Unutursun'u söyleyen kızlardan sonra Acun Hülya'yı iyi bozdu. Burası çok iyiydi. İmkanınız varsa izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 19 Aralık 2009; 23:38:29 >
  • Unutursun'u söyleyen kızları izledim biraz önce. Mükemmel, mükemmel, mükemmel. Bundan daha iyi söylenemez herhalde.

Video >http://www.facebook.com/video/video.php?v=223983648368&ref=nf
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Unutursun'u söyleyen kızları izledim biraz önce. Mükemmel, mükemmel, mükemmel. Bundan daha iyi söylenemez herhalde.

Kesinlikle katılıyorum. Bu kadar güzel ve uyumlu sesleri dinlemek çok güzeldi. Tebrik ediyorum çok başarılılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Unutursun'u söyleyen kızları izledim biraz önce. Mükemmel, mükemmel, mükemmel. Bundan daha iyi söylenemez herhalde.

http://www.facebook.com/yankivegulsah
    Hayran sayfası bile var.

• şu programdaki tek + ali taran mıdır nedir o adam kafa adama benziyo

Arkadaşlar ben formatı tam bilmiyorum bunlar seçiyolar falan ama sonu nereye bağlanıcak

Bu arada Alman Çoban köpeği masr ve sahibi rasim süperdi
  • Basketçiler süperdi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.