Şimdi Ara

Yeşil Çay farkettirmeden kilo verdiriyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
27.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mreysr

kilo vermek istiyorsan spor abi
    1.5 ayda 17 kg verdim 107dim 90 kiloyum

O kiloları geri almazsan iyidir 17 çok fazla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRomanTicO

Çay da şekeri nasıl bırakıyorsunuz ben de senelerdir çok fazla çay içerim ama şekeri bırakamıyorum. O zaman keyfim kaçıyor çay içmek çok zevk verirken işkence oluyor.

ben bardagın yarısını sekerle doldururdum
    kafama estı o kadar zararı var dıye bır gunde bıraktım desem yerı
    o gunden berı kahve cay v.b seylerı sekersız ıcıyorum
  • quote:

Çay da şekeri nasıl bırakıyorsunuz ben de senelerdir çok fazla çay içerim ama şekeri bırakamıyorum. O zaman keyfim kaçıyor çay içmek çok zevk verirken işkence oluyor.

1 hafta kadar şekerli içme ozaman bidaha içemezsin zaten ben öyle yaptım şahsen 1.5 yıldır şeker atmıyorum ve şekersiz olunca inan çayın tadı daha güzel oluyor.
    Yarım küp şeker bile atsam içemiyorum tadı iğrenç oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExSeLaNs35

quote:

yok sporla verilen kilo geri alınmıyo zaten bırakmıcamkı cardiodan sonra vucuda geçicem
  • quote:

quote:

quote:

yok sporla verilen kilo geri alınmıyo zaten bırakmıcamkı cardiodan sonra vucuda geçicem

Arkadaşım ayda en fazla 4 kilo verin diyorlar. 17 kilo çok fazla eğer gitmiyorsan bir doktora git derim. Ayrıca bence biraz durakla yoksa vücudunu çok kötü hale getirirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: emretemelkuran

Nisan ayından beri yeşil çay içiyorum.Farketmeden baya bir kilo verdiğimi anladım.
    Ayrıca strese çok iyi geliyor.Deneyin.

Yeşil çay, siyah çayın fırınlanmamış halidir.
    Antioksidan oranı çok yüksektir.Sarımsak kadar etkili
    bir antibiyotiktir.

Başlıca beyin-sinir-kas hastalıkları, deri hastalıkları, kilo problemleri, saç dökülmesine
    iyi gelir.Mutlaka günde 2-3 bardak içilmeli.

Hormonlara hiç bir zararı yoktur.Zararlı testesteron salınımını engeller böylece yaşlanma
    etkilerini ve erkek tipi saç dökülmesini önler.

Her anlamda zindelik verir.Çocukluktan başlayarak içsek astronot oluruz.

Hocam ne kadar kilo verdiniz peki? Benimde kilo problemim var malesef ona göre içmeyi düşünoyrum bende.

• Kesinlikle bulundurun evinizde arkadaşlar sabah kahvaltıda şekersiz şekilde için ve gün içinde 2-3 bardak daha içmeniz sizin için iyi olacaktır. Şahsen bu şekilde içiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mince49

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım ayda en fazla 4 kilo verin diyorlar. 17 kilo çok fazla eğer gitmiyorsan bir doktora git derim. Ayrıca bence biraz durakla yoksa vücudunu çok kötü hale getirirsin.

kilosuna göre tabi boyunu da bilmek lazım ama ayda en fazla 7-8 kilo verilmeli zaten spor diyorsun tamamda vücudun o kadar ani kilodan sonra çöker ve toparlaman çok çok çok zor olur sarkık olur vücudun ( tabi biraz vücut yapısına da bakıyor ben senin vücudunu bilmedğimden genel yorum yapıyorum )

• quote:

Bir ayda 17 kilo ne demek aman diyeyim vücudun sarkar valla 5 den fazlası zarar.
  • şeker ata bılıokmu xD
  • ballı ya da yaseminli tavsiye ederim.
    1/2 yada 1 adet şeker atmakta zarar olmaz sanırım.
  • merhaba yorumları okuduktan sonra bende yeşil çay almaya kara verdim hangi marka önerirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endimiyon

merhaba yorumları okuduktan sonra bende yeşil çay almaya kara verdim hangi marka önerirsiniz.

doğadan içiyorum. gayet iyi. diğer markalarda iyidir ama.
  • Ben daha önce bilinçli bir şekilde alıp içmedim ama bu akşam özel olarak alacağım ve şekersiz içeceğim(denemeyeceğim demek daha doğru) madem bu kadar muhabbeti geçti içmek den zarar gelmez.
  • şekersiz içmek isteyenler ballı alsın. sade yeşil çay şekersiz zehir gibi oluyor. tavsiye etmem. yine içebilen varsa içsin tabi sade.
  • quote:

1 çay kaşığı şeker kullanırdım. birgün vahiymi geldi nolduysa şekersiz deniyim dedim 1 hafta içtim. sonra şekerli çay içemez oldum. ama çayın tadını gerçekten almak istiyorsanız şekersiz için.
  • lokman hekimden mi alıcaz bu çayı nerded alıyım?
  •  Yeşil Çay farkettirmeden kilo verdiriyor.

Çok süper.
    Tavsiye ederim...
  • Eğer daha önce hiç içmediyseniz şekersiz içmeye başlayın 1 haftada alışırsınız.Ben içtiğim zaman şekersiz içiyorum başlarda zorlanıyodum ama artık tadı hoşuma gidiyor.
  • yeşil çayı bırakta ece temelkuranla akrabalığın var mı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.