Şimdi Ara

Yes, Your Grace Turkish Localization (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bulkathos

Galiba şu kısmı anlamıyor bu sürü mantığıyla ilerleyenler. Biz oyun Tükçe ÇIKMASIN demiyoruz. Diyene de destek olmuyoruz. En azından benim için durum bu. Tek belirttim şey herkes fikrini belirtsin. O kişi bunun gelmesini anlamsız buluyorsa oraya yazılsın densin ki " Arkadaşım boşver alan çıkar oynayan çıkar Türkçe olsun önemli olan o!" ama yok "velet" gibi aşağılayıcı laflar, hitaplar, hakaret etmeler..

Konuyu açan kişi benim samimi olduğum biri zaten. Ama farklı görüşü var diye birine "velet" demesi hoşuma gitmedi bende bunu belirttim. Kaldı ki beni bilen bilir Türkçe desteği olması için ne kadar destek olduğumu yıllarca.. O sebeple bu son mesajım.

Saçma sapan triplere girmeyin, ötekileştirmeye, bizden sizden olayıyla başka yerlere çekmeyin. Karşındaki hatalıysa sende düzeltmek için hata yapma! Bak tane tane yazdım bu seferde anlamıyorsanız daha diyecek lafım yok zaten.

Kampanya başarılı olursa sevinirim üzülmem. Ama bana hitap etmeyen benim açımdan "olmasada olur" bir oyuna da çaba göstermek istemedim. Büyük yapımlara bunu başarırsak küçük yapımlar takip edecektir zaten mantığındayım. Sana uyar uymaz. Saygı duymalısın o kadar.
    Sen nasıl istemezsin diye sana da laf yetiştirirler birazdan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.