Şimdi Ara

Yerli yapım iOS oyunumuz Fera Twins artık ÜCRETSİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tamamen yerli yapım oyunumuz Fera Twins artık ücretsiz.

    Bir iOS cihaza sahipseniz hemen indirebilirsiniz.

    Oyun Türkçe ve İngilizce Dil destekli.

    FERA TWINS ÜCRETSİZ İNDİRİN!

     Yerli yapım iOS oyunumuz Fera Twins artık ÜCRETSİZ


    Fera Twins Biscuit Games tarafından geliştirilen yerli yapım bir oyun. Benim de projesi içerisinde bulunduğum yapımı yaklaşık 9 ay kadar süren, hikayesi, oyun dinamiği, müzikleri ve illüstrasyonlarıyla oldukça emek verdiğimiz bir oyun.

    Fera Twins dünyasında Fera isimli bir ırkın başına gelen korkunç olaylar işleniyor. Kara gölgelerin saldırmasıyla köyleri yerle bir olan Fera’ların son aile fertleri ikiz çocuklarını saklamayı başarmışlardır. Maalesef ailelerini kaybeden bu ikizleri ormanda vahşi hayvanlar bulur ve besler. Mae ve Ivy isimli bu ikiz kardeşlerin hem aileleri hem de arkadaşları artık bu sevimli hayvanlardır. Fera Twins artık büyümüş ve 5 yaşlarına girmişlerdir. Günlerden bir gün Fera’ları kara gölgeler yeniden bulur fakat koruyucu perileri onlara kendilerini koruyabilmeleri için birer sihirli değnek verir. Bu değnek yardımıyla istedikleri zaman en yakın hayvan arkadaşlarına dönüşebilmektedirler. Hızla saklandıkları yerden kaçmaya başlarlar çünkü arkalarında kara gölgeler onları izlemektedir.

     Yerli yapım iOS oyunumuz Fera Twins artık ÜCRETSİZ


    Oyunun başında Türkçe ve İngilizce seslendirmeler ile anlatılan hikayenin ardından oyuna Fera’nızı seçerek başlıyorsunuz.

     Yerli yapım iOS oyunumuz Fera Twins artık ÜCRETSİZ


    Sesleri ile İngilizce ve Türkçe hikaye ve karakterlere katkıda bulunan dublaj sanatçıları: (Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz)

    İngilizce: Hülya Aydın

    Türkçe: Barış Özgenç

    Fera Twins farlı oynanış şekliyle oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. Daha önce onlarca sonsuz koşu oyunu oynamışsınızdır eminim. Fera Twins mantık olarak sonsuz koşu oyunu olsa da oynanış olarak yenilikler getiriyor. Oyunun hikayesinde de bahsettiğim gibi ikizlerimizin üçer tane hayvan dostu bulunuyor. Diledikleri zamanda ekranın sağ alt tarafında bulunan resimli tuşlarına basarak dönüşebiliyor. Burası en can alıcı nokta. Oyunda yana doğru koşarken karşımıza 3 farklı engel tipi geliyor. Her engeli ise sadece bir hayvan türü geçebiliyor. Örneğin karşınıza bir taş blok gelirse hemen kuşu seçip üzerinden atlamalı, tahtadan ekran boyunda uzun bir engel gelirse gergedanı seçmeli veya altından geçmesi oldukça güç bir engel içinse fare / yılanı seçmelisiniz. Engeli görür görmez engeli geçebilecek hayvanı seçmeniz yeterli olacaktır.
    Arkanızdan kovalayan kara gölgeleri görür görmez ise sol altta yer alan gölge butonuna basarak kalp kaybetmeden oyunda ilerleyebilirsiniz.

     Yerli yapım iOS oyunumuz Fera Twins artık ÜCRETSİZ


    Fera Twins gölgelerden kaçarken 3 farklı oynanış sunuyor. Bunlardan bir tanesi engelleri geçmek ki bir üst paragrafta açıkladım. Diğer MAĞARA MODU bu mod rastgele olarak engellerden sonra geliyor. Mağarada değnek yardımıyla uçan Fera’nızı ekrana sürekli tıklayarak havada tutmanız ve engellere çarpmadan mağarayı tamamlamanız gerekiyor. Bunun dışında ekranın üst tarafında bazen kalp ikonları geçiyor. Onları alarak da (üzerine basmanız gerekli) giden canınızı tamamlayabiliyorsunuz.


    Oyunun inceleme kaynağı : www.o1h1.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.