Bildirim
Yerleştirmeyi Anlayamadım #YARDIM#
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yedekte Sansim Varmi Ergün Öner Düşerse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ola Sen Nearirsen. -
tercih listenizden bakırköyde oturdugunuzu düşünüyorum.
şimdi 9. tercih zeytinbrnundaki kırımlı rüştü olcay 10. tercih yeşilköy lisesi neden
yeşilköyü degilde kırımlıyı üste yazdın._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pikacum
tercih listenizden bakırköyde oturdugunuzu düşünüyorum.
şimdi 9. tercih zeytinbrnundaki kırımlı rüştü olcay 10. tercih yeşilköy lisesi neden
yeşilköyü degilde kırımlıyı üste yazdın.
Merterde Oturuyorum . Zeytinburnuna Güngörene Ve Yeni Açılan Anadolu Liselerine Gitmek İstemedim. İt Kopuk Dolu. Kırımlı İsmail Rüştü Olcay E-5 E Yakındı Ulaşımı Çok Kolay. Yeşilköyün Yeni Açıldıgından Puanının Düşük Olacağını Bildiğim İçin En Alta Yazdım . Ne Olur Ne Olmaz Açıkta Kalırım Diye ._____________________________ Ola Sen Nearirsen. -
Arkadaşlar Füsun Yönder Anadolu Lisesine Bir Bakmaya Gittim Geri Dönemedim Ulaşım Berbat . Peki Gürlek-Nakipoğlu Müdürüyle Konuşsak Oraya Kaydolabilirmiyim. Çünkü Çok Yakın Ve Arkadaşlarımla Beraber Gitmek İstiyorum.
EDİT : Puanım Fazlasıyla Yetiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenSusLanKöylü -- 11 Ağustos 2013; 19:46:27 >_____________________________ Ola Sen Nearirsen. -
quote:
Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü
Arkadaşlar Füsun Yönder Anadolu Lisesine Bir Bakmaya Gittim Geri Dönemedim Ulaşım Berbat . Peki Gürlek-Nakipoğlu Müdürüyle Konuşsak Oraya Kaydolabilirmiyim. Çünkü Çok Yakın Ve Arkadaşlarımla Beraber Gitmek İstiyorum.
EDİT : Puanım Fazlasıyla Yetiyor.
o senın dedigin gibi müdürle görüşerek olmaz diye düşünüyorum
ama mesela şöyle bir durumda ne oluyor birisi istabulda bir anadolu lisesine gidiyor ailesi ankara taşınıyor bu durumda çoçukda mecburen ankaraya gitmek zorunda düz mantık düşününce cocugun puanına eş deger ankaradaki bir liseye gitebilir.
sende böyle birşey yapabılırsın belki kazandıgın yere kayıt yaptır 1 ay sonra 1 sene sonra kendı puanının altında kapatan gürlek e nakil
bu yazdıklarım kendi fikirim böyle birşey var mı bılmıyorum_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler