Şimdi Ara

Yerleştirmeyi Anlayamadım #YARDIM#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Yerleştirme Sonuçları Geldi Ben Anlamadım Şimdi 1 Tanemi Asil Oluyo.Yoksa Asil Olan Liseden Daha Düşük Puanlı Liseye Girebilirmiyiz.Tercihlere Yazmıştım.

Mesela Gürlek Nakipoğluna Girebilirmiyim. Puanı Asil Liseden Az.
     Yerleştirmeyi Anlayamadım #YARDIM# .

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

Beyler Yerleştirme Sonuçları Geldi Ben Anlamadım Şimdi 1 Tanemi Asil Oluyo.Yoksa Asil Olan Liseden Daha Düşük Puanlı Liseye Girebilirmiyiz.Tercihlere Yazmıştım.

Mesela Gürlek Nakipoğluna Girebilirmiyim. Puanı Asil Liseden Az.
     Yerleştirmeyi Anlayamadım #YARDIM# .

Hayır asilden daha altındakine giremezsin asil olana girebilirsin 12-16 ağustos arası yaptır kayıdını bak yedeklerine hayırlı olsun

• Füsun Aydın'a gidip kaydını yaptır. Sonra da yedeklere bakarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şimdi 9. tercih zeytinbrnundaki kırımlı rüştü olcay 10. tercih yeşilköy lisesi neden

yeşilköyü degilde kırımlıyı üste yazdın.

Orijinalden alıntı: pikacum

tercih listenizden bakırköyde oturdugunuzu düşünüyorum.

şimdi 9. tercih zeytinbrnundaki kırımlı rüştü olcay 10. tercih yeşilköy lisesi neden

yeşilköyü degilde kırımlıyı üste yazdın.

Merterde Oturuyorum . Zeytinburnuna Güngörene Ve Yeni Açılan Anadolu Liselerine Gitmek İstemedim. İt Kopuk Dolu. Kırımlı İsmail Rüştü Olcay E-5 E Yakındı Ulaşımı Çok Kolay. Yeşilköyün Yeni Açıldıgından Puanının Düşük Olacağını Bildiğim İçin En Alta Yazdım . Ne Olur Ne Olmaz Açıkta Kalırım Diye .
  • Arkadaşlar Füsun Yönder Anadolu Lisesine Bir Bakmaya Gittim Geri Dönemedim Ulaşım Berbat . Peki Gürlek-Nakipoğlu Müdürüyle Konuşsak Oraya Kaydolabilirmiyim. Çünkü Çok Yakın Ve Arkadaşlarımla Beraber Gitmek İstiyorum.

EDİT : Puanım Fazlasıyla Yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenSusLanKöylü -- 11 Ağustos 2013; 19:46:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKöylü

Arkadaşlar Füsun Yönder Anadolu Lisesine Bir Bakmaya Gittim Geri Dönemedim Ulaşım Berbat . Peki Gürlek-Nakipoğlu Müdürüyle Konuşsak Oraya Kaydolabilirmiyim. Çünkü Çok Yakın Ve Arkadaşlarımla Beraber Gitmek İstiyorum.

EDİT : Puanım Fazlasıyla Yetiyor.

o senın dedigin gibi müdürle görüşerek olmaz diye düşünüyorum

ama mesela şöyle bir durumda ne oluyor birisi istabulda bir anadolu lisesine gidiyor ailesi ankara taşınıyor bu durumda çoçukda mecburen ankaraya gitmek zorunda düz mantık düşününce cocugun puanına eş deger ankaradaki bir liseye gitebilir.

sende böyle birşey yapabılırsın belki kazandıgın yere kayıt yaptır 1 ay sonra 1 sene sonra kendı puanının altında kapatan gürlek e nakil

bu yazdıklarım kendi fikirim böyle birşey var mı bılmıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.