Şimdi Ara

Yerleştirme Listesi 2014 Üni. Sıralamaları Puanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman açıklanır şimdi neye göre girilecek ünilere ?

• Bi cevap verin ölüm kalım meselesi
  • Pazartesi gelir en gec .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öyle bir şey yok yerleştirme puanları yerleştirmeden sonra açıklanır yani bi üninin belli bir puanı yoktur yapılan tercihlerde 50 kontenjan koyduysa en yüksek 50 kişiyi alır sonuncuyu da taban puan olarak referans verir yani hiç kimse hacettepe tıpı yazmazsa 100binlik adam yazarsa o da girebilir anlatabilmisimdir umarım herkeste bu yanlıs var

Edit: Geçen seneyi referans alacaksınz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 28 Haziran 2014; 3:10:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Arkadaşlar öyle bir şey yok yerleştirme puanları yerleştirmeden sonra açıklanır yani bi üninin belli bir puanı yoktur yapılan tercihlerde 50 kontenjan koyduysa en yüksek 50 kişiyi alır sonuncuyu da taban puan olarak referans verir yani hiç kimse hacettepe tıpı yazmazsa 100binlik adam yazarsa o da girebilir anlatabilmisimdir umarım herkeste bu yanlıs var

aldığımız puana göre geçen sene nerelere girilmiş onamı bakıcaz yoksa sıralamamıza mı bakıcaz ?
  • quote:

Arkadaşlar öyle bir şey yok yerleştirme puanları yerleştirmeden sonra açıklanır yani bi üninin belli bir puanı yoktur yapılan tercihlerde 50 kontenjan koyduysa en yüksek 50 kişiyi alır sonuncuyu da taban puan olarak referans verir yani hiç kimse hacettepe tıpı yazmazsa 100binlik adam yazarsa o da girebilir anlatabilmisimdir umarım herkeste bu yanlıs var

hocam sıralama ne kadar oynar sizce? lys 5 için söyleyebilirmisinz lütfen tşkler.
  • Sıralamana bakarsan daha saglıklı olur puanlar cok degisebilir sıralama cok degismez @x2mezun

TM icin hicbir sey diyemiyorum ama bence sıralamalar biraz düsecek @2014turkish
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sıralamana bakarsan daha saglıklı olur puanlar cok degisebilir sıralama cok degismez @x2mezun

geçen sene benim puanımla adam 225 bine girmiş ben bu sene 234 bine girdim tercih yapabilecegim üni yok nasıl olcak şimdi kaldım mı bi sene daha ?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2mezun

quote:

Sıralamana bakarsan daha saglıklı olur puanlar cok degisebilir sıralama cok degismez @x2mezun

geçen sene benim puanımla adam 225 bine girmiş ben bu sene 234 bine girdim tercih yapabilecegim üni yok nasıl olcak şimdi kaldım mı bi sene daha ?

Hayır o referans sadece herhangi bir baraj puan degil yani istersen 234 binle 10 binlik yeri de yazarsın kimse girmezse sen girersin demek istedigim 225binlik yeri yazarsın gelebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.