Arkadaşlar yeri burası değil mi bilmiyorum ama size sormak istedim kusura bakmayın. Geçenlerde bilgisayarıma format atmaya çalıştım.Yanlışlıkla WINDOWS'u hem C ye hem D ye kurmuşum.Açılış ekranında da hangisine girmek istediğimi soruyor.Fakat şu an virüs bulaşmış bilgisayarıma ve ben tüm bilgsayardaki verileri silip yeniden WİNDOWS u C ye kurmak istiyorum.Sizden biraz yardım almak istedim nasıl silebilrim hepsini ve tekrar nasıl kurabilirim?Şimdiden Teşekkür Ederim..!
c sürücüsündeki windows ile oturumu açıp d ye format atman gerekir o işlem bitince de pc yi win cd sinden boot edip yeniden kurulum yapman yeterli
C ile oturum açılmıyor galiba bunu bir kaç kere denemiştim.Açarken hata veriyor C ile ve sonra Kur yeniden başlatılıyor diye bir ekran geliyor sonra error felan verip kapanıyor bilgisayar D ile açılıyor.Hiç birşey anlamadım internette birkaç yerde resimli anlatım yapmışlar ama sadece C için olanı var aynı şeyleri D ye de aynı şekilde mi yapıcam bide aynı anda nasıl olucak bu iş???
quote:
Orjinalden alıntı: DFurkaNH
C ile oturum açılmıyor galiba bunu bir kaç kere denemiştim.Açarken hata veriyor C ile ve sonra Kur yeniden başlatılıyor diye bir ekran geliyor sonra error felan verip kapanıyor bilgisayar D ile açılıyor.Hiç birşey anlamadım internette birkaç yerde resimli anlatım yapmışlar ama sadece C için olanı var aynı şeyleri D ye de aynı şekilde mi yapıcam bide aynı anda nasıl olucak bu iş???
o zaman cd ile boot et pc yi ve kurulum yaparken c yi formatlayıp o kısma kur xp yi daha sonra d yi formatlarsın
biostan hddyı cdrom a getır tak cdyı kuruluma baslamak ıcın 1 tusa bas ordan c ve d yı sıl c ye kur ısletım sıstemını olsun bıtsın