Şimdi Ara

Yeri mi Bilmiyorum Ama Size Sormak İstedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeri burası değil mi bilmiyorum ama size sormak istedim kusura bakmayın.
    Geçenlerde bilgisayarıma format atmaya çalıştım.Yanlışlıkla WINDOWS'u hem C ye hem D ye kurmuşum.Açılış ekranında da hangisine girmek istediğimi soruyor.Fakat şu an virüs bulaşmış bilgisayarıma ve ben tüm bilgsayardaki verileri silip yeniden WİNDOWS u C ye kurmak istiyorum.Sizden biraz yardım almak istedim nasıl silebilrim hepsini ve tekrar nasıl kurabilirim?Şimdiden Teşekkür Ederim..!

• c sürücüsündeki windows ile oturumu açıp d ye format atman gerekir o işlem bitince de pc yi win cd sinden boot edip yeniden kurulum yapman yeterli
  • C ile oturum açılmıyor galiba bunu bir kaç kere denemiştim.Açarken hata veriyor C ile ve sonra Kur yeniden başlatılıyor diye bir ekran geliyor sonra error felan verip kapanıyor bilgisayar D ile açılıyor.Hiç birşey anlamadım internette birkaç yerde resimli anlatım yapmışlar ama sadece C için olanı var aynı şeyleri D ye de aynı şekilde mi yapıcam bide aynı anda nasıl olucak bu iş???
  • quote:

Orjinalden alıntı: DFurkaNH

C ile oturum açılmıyor galiba bunu bir kaç kere denemiştim.Açarken hata veriyor C ile ve sonra Kur yeniden başlatılıyor diye bir ekran geliyor sonra error felan verip kapanıyor bilgisayar D ile açılıyor.Hiç birşey anlamadım internette birkaç yerde resimli anlatım yapmışlar ama sadece C için olanı var aynı şeyleri D ye de aynı şekilde mi yapıcam bide aynı anda nasıl olucak bu iş???

o zaman cd ile boot et pc yi ve kurulum yaparken c yi formatlayıp o kısma kur xp yi daha sonra d yi formatlarsın
  • biostan hddyı cdrom a getır tak cdyı kuruluma baslamak ıcın 1 tusa bas ordan c ve d yı sıl c ye kur ısletım sıstemını olsun bıtsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.