Şimdi Ara

Yerel disk d bir anda yok oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcde sistem ssdye kurulu ve bir de hdd var. Dün akşam pcde hiçbir sorun yoktu. Kapatıp uyudum ve bu sabah açtığımda yerel disk d olan hdd yok olmuştu. Format attım ama yine düzelmedi. Bir de neden bilmiyorum sistem ssdye kurulu olduğu halde pc çok uzun sürede açılıyor. Önceden maks 20 sn sürerken artık 3 dkya yakın sürede açılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hdd bir sorun olmuş olabilir ki sistem onu kontrol etmeye çalışıyordur ve yanıt alamadığı içinde gecikme yaşanıyordur hdd güç ve sata kablolarını kontrol et

• axelfoly kullanıcısına yanıt

teşekkürler onu kendim yapamadığım için bilgisayarcıya götüreceğim mecburen.

• heidinindedesi kullanıcısına yanıt

kasanın içinin resmini çek parça eksiltmesinler

• axelfoly kullanıcısına yanıt

hocam malesef içini kendim açma imkanım yok, bir şeyi bozarım diye korkuyorum ama adam yaparken yanında bekleyeceğim.

• heidinindedesi kullanıcısına yanıt

teknik servisler yanında müdahale etmez en azından yanında açıp bakar ama sonra servis kısmına alır kasayı malum oraya seni almaz , elbette işini düzgün yapan servisler vardır ama azımsanmayacak kadarda parça söken alan değişen eden var hatta şöyleki anakartı arızasızken sökülen veri yerine daha düşük anakart takan servisler gördüm sana tavsiyem donanımlarını tanımandan yana anakart ekran kartı ram işlemci vb

• Youtube de Sata bağlantı ile ilgili video ara izle kendin sök tak boşuna servise para verme büyük ihtimalle hdd bozuldu bu yüzden de sistemi geç açıyor tanımaya çalışıyor tanıyamıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.