Şimdi Ara

Yere Düşen 2.5 Litrelik CoCa Cola Şişesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Hiç uzatmadan yazayım.

Misafirlere anadolumuzun bağrından kopup gelen, eşsiz sadakatli tevazulu saygılı sevgili ve derin kudrete sahip bir içecek sundum. Aslında bu içeceğin ne olduğunu siz şeherliler ve gettolardan uzak kalmış burjuvazi halkımın yaban ellerinden uzak yaşamış sizler bilemezsin. Bu içecek öyle bir içecekki, atalarımızın malazgirtten buyana EVLADI FATİHAN'dan teee hemişe bu torpahlara getirdiği, karadenizli uzun ve eğri burunlu emekçilerin soludukları nefes, egenin zeytin bağlarında dolaşan bir oksijen kadar temiz, güneydoğunun haşin ve duygu dolu yüreğiyle bütünleşip, akdenizin yeşillikleri arasında kendini gösteren bir içecek..

İşte o'durki..işte o öyle bir içecektirki yeri gelince buzdolabında yarım kalmış yoğurttan, yeri gelince komşudan alıpda yaptığımız, evladımıza öğütler verip yazın kör sıcağında ilmek ilmek dokuduğumuz tezgahlarımızda yorgunken içtiğimiz AYRAN dannn ikram ettim.

• cokbaska kullanıcısına yanıt
    Yere düşen kolayı Ağız yordamıyla Hüpletip, 3 defa başımın üstüne fırlattırıyorum. Ekmek öpüp alnına koymak gibi düşün.
    Nimet sonuçta kardeşim.

Amannn dikkat zaman çok kötü dostlar, ağıza mağıza dikkat etmek lazım, vallahi hüpleteyim öpeyim koyayım derken başka bişeyler hüplettip öptürüp koyduruverirler meazallahhh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstetikWebTasarim

Hiç uzatmadan yazayım.

Misafirlere anadolumuzun bağrından kopup gelen, eşsiz sadakatli tevazulu saygılı sevgili ve derin kudrete sahip bir içecek sundum. Aslında bu içeceğin ne olduğunu siz şeherliler ve gettolardan uzak kalmış burjuvazi halkımın yaban ellerinden uzak yaşamış sizler bilemezsin. Bu içecek öyle bir içecekki, atalarımızın malazgirtten buyana EVLADI FATİHAN'dan teee hemişe bu torpahlara getirdiği, karadenizli uzun ve eğri burunlu emekçilerin soludukları nefes, egenin zeytin bağlarında dolaşan bir oksijen kadar temiz, güneydoğunun haşin ve duygu dolu yüreğiyle bütünleşip, akdenizin yeşillikleri arasında kendini gösteren bir içecek..

İşte o'durki..işte o öyle bir içecektirki yeri gelince buzdolabında yarım kalmış yoğurttan, yeri gelince komşudan alıpda yaptığımız, evladımıza öğütler verip yazın kör sıcağında ilmek ilmek dokuduğumuz tezgahlarımızda yorgunken içtiğimiz AYRAN dannn ikram ettim.
    Afiyet olsun hocam. Çok zekice bir çözüm olmuş, hem de kısa zamanda böyle bir çözüm üretmek her babayiğidin harcı değildir.

• Boyle durumda sert igne gibi birseyle tepeden delik acin, hadi kiyagim olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hadi tamam da, 2 metre yüksekten düşürmeyi nasıl becerdin naptın balkondan mı attın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapağın üstüne yere bırak. Beton olsun ama. Gazi kaçacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapağı aç asit yükselmeye başlayınca kapat durduğunda sorunun çözülüyor
  • Altına tepsi koy açarken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne saçma sapan bir konu ya

Kimse de dememiş, kolayı yan yatır

• Dimi yaa nekadar zekisin, kafatasının içindeki sular arasında yer alan o beynine kurban olayımç
    Yan yatıralım şişeyi,üstüne de oturalım heycanlı olurmu bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EstetikWebTasarim

Dimi yaa nekadar zekisin, kafatasının içindeki sular arasında yer alan o beynine kurban olayımç
    Yan yatıralım şişeyi,üstüne de oturalım heycanlı olurmu bilmem.
    Ben öyle bir şey demedim ama anlaşılan sen dünden niyetlisin oturmaya.
    Havalar da ılıdı.

• Boş yapma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.