Bildirim
Yerdeniz Ülkesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tekrar açıkıyor galiba baya olmuştu kapanalı ama açılırsa iyi olur eylenceli bir oyundu. -
Kesinlikle! Ya Allahtan başka bi şey istesem olacakmış. -
Ooo tek kelimeyle harika bi haber. Bir zamanlar resmen musallat olmuştum. Kapanınca resmen yıkıldım. Yanlız daha tam açılmamış üyelik falan alınmıyor.. -
Evet. Close Beta'dalar. Açılır açılmaz başlıyoruz o zaman? -
Eski üyeliğim duruyor. -
Ne zaman açılcakmış bilgisi olan varmı. -
Evet ya bilen varsa bi bilgilendirsin bizi. -
Şuan test aşamasında yazıyo ama açılır açılmaz başlıycam tam anlamıyla efsane bir oyundu özellikle son haftası süperdi *100 -
Eskiden oynadığımız arkadaşlar 2-3 ay önce söylemişlerdi açıldı diye...O zaman girdiğimdede kapalı test için oyuncu arıyorlardı hala aynı...1 hafta geçmek bilmiyor anlayacağınız:D -
Bir hafta mı kalmış açılmasına?? -
biraz hort gibi oldu ama şuanda oyun açıldı üyelik falan alınabiliyor yani bi kaç eksik var onlarda tamamlanır yakında -
Evet. Şubat ayında betadan çıkıcaz demişler ama hala çıkmamışlar. -
nasıl bir oyundu bu yaw rp miydi . -
Yazı tabanlı bir oyundu işte. Forum Rp'si değil. -
oynadığım en iyi web tabanlı oyunlardan biri diyebilirim.sanada öneririm yani -
Hemen kayıt oldum ama aktivasyon maili gelmedi? -
Hemen başladım adım etkisizetken
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X