Şimdi Ara

yerden ısıtma sistemii doğalgaz ve oda termostatı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
9
Favori
62.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kombici_Olduk

böyle bir üslubu ilk defa kullanıyorum .

''amaç bilgileri yarıştırmak değil '' derken zaten bir dokundurma cümlesi olarak kurmadım.

ama karşımdaki insanda böyle bir anlam uyandırdıysa ben yanlış anlatmışımdır.

sadece burada insanlara deneyimlerimizi paylaşarak fikir vermeye ve onların bilgilerinden faydalanarak bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.

dolayısyla zaten bir bilgi yarıştırma amacımız yok.

forumu, yerden ısıtmayı ve oda termostatını yeni kullanmaya başlamışsınız

en konforlu ve en uygun bir biçimde ısıtma sisteminizi kullanmanızı dilerim.

"amaç bilgileri yarıştırmak deil zaten" derken ne demek istediğinizi hala anlayamadım hocam kusura bakmayın.

birde yerden ısıtmayı ve oda termostatını yeni kullanmaya başladığımı söyledim forumu değil, zira foruma katılım tarihlerine baktığımızda sizin daha yeni bir kullanıcı olduğunuzu görüyorum..

her neyse daha fazla uzatmaya gerek yok kanımca.

bende size aynı şekilde en verimli şekilde sisteminizi kullanmanızı dilerim.

• hangimizin yarışma içinde olduğu belli oldu şuan yazalılan mesajdan ben forumda herkese yardımcı olamaya çalışan birisiyim

iyi günler dilerim

• quote:

hangimizin yarışma içinde olduğu belli oldu şuan yazalılan mesajdan ben forumda herkese yardımcı olamaya çalışan birisiyim

iyi günler dilerim

nereden nereye geldik gerçekten komik hocam

bende iyi uykular dilerim :D

• Demirdokum nitromix için o.t tavsiyeniz
  • 15 günde 180 merhaba kup yakti.eve bu sene geçtim alti üstü boş. Termostat kullanayimmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykp45 -- 20 Aralık 2020; 11:48:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unexpectederror

nereden nereye geldik gerçekten komik hocam

bende iyi uykular dilerim :D

Alıntıları Göster

BİLGİLENDİRİCİ PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

KONU BURADA KAPANSIN ARTIK ÇÜNKÜ POLEMİK YARATACAK BAŞKA BİR ŞEY YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM

• quote:

BİLGİLENDİRİCİ PAYLAŞIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

KONU BURADA KAPANSIN ARTIK ÇÜNKÜ POLEMİK YARATACAK BAŞKA BİR ŞEY YAZMAZSANIZ SEVİNİRİM

Alıntıları Göster

çok doğru hocam kesinlikle haklısın bence de konu kapansın..

polemik yaratacak başka bir şey yazmazsanız bende çok memnun olacağım  

• iyi ısınmalar dilerim

• quote:

iyi ısınmalar dilerim

mutlu ısınmalar hocam

• Arkadaşlar merhaba. Evimiz merkezi sistem ve yerden ısıtmalı. Oda termostatı takılabiliyor mu? Takılabiliyorsa işe yarar mı?

• Arkadaşlar evde viessman vitopend 100 kombi var. ev yerden ısıtma. rehaunun ot'sini taktılar. Ot kollektöre takılı. Ot de ısıtıyor simgesi çıkınca kombi devreye girmiyo yada simge kaybolunca kombi devreden çıkmıyor. O simgeden bağımsız olarak çalışıp duruyor. Bunun sebebi ot'nin kollektöre bağlı olmasıymış. Peki ot'nin ısısını 6 ya kadar düşürmeme rağmen arada kombinin kendini çalıştırması yine de normal mi? Fatura çok geldi. 550m3 yakmış geçen ay. Ortalama ev sıcaklığı 26-27 idi. Oda ısıs normalden fazla biliyorum ama yinede bu kadar gelmemeliydi bence. Sanki ot'siz dönemde daha az yakıyordu. Bide kombi en alt ayarda olmasına rağmen kombi derecesi bazen 40'lara 50'lere çıkıyor kendi kendine normal mi? Yoğuşmalı bir kombi mi taktırsam? Yoksa ot'siz mi kullansam? Bir ot'de kombiye mi bağlatsam bilemedim. Yardımcı olabilecek var mı?

• Arkadaşlar evim 105 m2 . Kombi buderus gb012 . Sistem eski oksijen bariyersiz yerden ısıtma. Sistemi temizledim . Şimdi oda termostatı kullanmalı mıyım ? Okudum ama kimse tavsiye açık açık yazmamış. Ankarada yaşıyorum . Marka model hassasiyet kablolu kablosuz , tecrübe edenler kullanan arkadaşlar açıklayıcı tavsiyede bulunursa çok sevinirim
  • Kombici_Olduk K kullanıcısına yanıt
    Ustad merhaba. Vaillant 286/5-3 kombim var. Ev yerden isitma. Oda termostadim yok. Almali miyim? Alirsam ne alayim. Ayrica yerden isitmada kesinlikle on of ot alin diyorlar dogru mu? Tesekkur ederim
  • torato T kullanıcısına yanıt

Kesinlikle on off diye bir şey yok

istediğinin sıcaklıklara ot olmadan ve tasarruflu ısınıyorsanız gerek de olmayabilir

• Arkadaşlar yerden ısıtma sisteminde cosa termostat kullanıyorum,kombim Buderus gb 062.Kombi suyu sıcaklığını nasıl ayarlayabilirim acaba.Benim kombi suyu ayarım 55te ve bana çok fazla gibi geliyor.

• omerle28 O kullanıcısına yanıt

Yerden ısıtma için 55 derece biraz fazla gibi, deneme yanılma yolu ile en iyi sıcaklığı bulabilirsiniz.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt

Kirpi teşekkür ederim.Bişey daha soracam,cosa termostat kullanıyorum,kombi suyu sıcaklık ayarı nasıl yapılıyor acaba ben bulamadım...

• omerle28 O kullanıcısına yanıt

Cosa aç/kapa bir termostattır, kombi sıcaklığını ayarlayamazsınız, kombi kazan sıcaklığını kombi üzerinden ayarlayacaksınız.

• kir-pi K kullanıcısına yanıt

Ozaman kombiyi söküp,eski bağlantısına geri getirip su ayarını yapmam gerekiyor,çünkü şu anda kombiden sadece yaz modunu kontrol edebiliyorum.

• Arkadaşlar merhaba, evimiz yeni daha kimse oturmadı, insanlar yavaş yavaş oturuyor, bizde kısmetse 10-15 güne taşınacağız, kombi olarak bütçemiz doğrultusunda forumda da iyi yorumlar gördüğüm için warmhaus ewa 24 modelini tercih ettik, borular oksijen bariyerli olarak ve sık döşendi, banyomuz hariç tüm ev laminant parke, kombi balkonda, balkon açık balkon, evimizin ısı yalıtımı oldukça iyi durumda, evin içi dışı komple bims tuğla örülü, dış tarafında yalıtımı da mevcut, sizce oda termostatı kullanmalı mıyım? Kullanırsam yerden ısıtma için fiyatı çok yüksek olmayan, max 1500 gibi yerden ısıtmada performans sağlayabileceğim oda termostatı önerebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.