Şimdi Ara

Yepyeni Bir Server Geliyor uzun Ömürlü Ve Son Derece Adil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
3.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir saate kadar güzel bir serverle geliyoruz şu an için kurulum ayarları yapılıyor saat 13:00 e kadar tamamlanacak ve siteyi vereceğim. Versiyon 97d + 99b 7/24 Server.

• hayırlı olsun. umarim uzun omurlu olur
  • Hayırlı olsun ve kapanmayan bi server olsun
    fazlada kolay olmasın
  • HAYIRLI OLSUN
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsn
  • hayırlı ugurlu olsun acılınca acaydın topici da iyidi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım ve Az da Olsa Oyun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağolun Arkadaşlar ne yapayım tutamadım kendimi ama emin olun çok uzun ömürlü olacak bu server exp i 500 veya 750 düşünüyorum en iyisi bu gibime geliyor
  • o kadar eminsin yani mantara baglama sonadan
  • evet arkadaşım şu anda ufak bir sorun çıktı db dosyalarını bulamadım yenisini arıyorum şimdi saat 13:00 e kadar vericem siteyi merak etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr10uR

Sağolun Arkadaşlar ne yapayım tutamadım kendimi ama emin olun çok uzun ömürlü olacak bu server exp i 500 veya 750 düşünüyorum en iyisi bu gibime geliyor

Doğru bence 750 yeter
    drop da %70 oldumu tamamdır
    ama bence
  • bence 1000 ila 750 arası olsun bide para bulmak kolay jewellerin her türlüsü zor olsun ama nolursun tüy koy shopolara yoksa 2 nesil kanat yapılmıyo ben varım eğer exp çok düşük olmazsailk oyuncunu kazandın bile
  • Orjinalden alıntı: edafat

bence 1000 ila 750 arası olsun bide para bulmak kolay jewellerin her türlüsü zor olsun ama nolursun tüy koy shopolara yoksa 2 nesil kanat yapılmıyo ben varım eğer exp çok düşük olmazsailk oyuncunu kazan dın bile

server bole olursa direk fun olsun madem bole ozellikmi verilir git kumda oyna da iyi senin icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsEsLee -- 15 Eylül 2007; 12:06:45 >
  • Exp orta olsun tüy satılırsa oyunun bi anlamı kalmaz
  • o zaman tüy için dağınık spotun olması lazım arenada çünkü toplu spot olunca alınmıyor bide arena dışındaki spotlar hep nokta olsun derim
    ha bide server kurcam deyipte 5 saate bir server açan lar gibi yapma
    Edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNoVaL -- 15 Eylül 2007; 12:34:09 >
  • yha satılmasındaa tüyü bulmak çok da zor olmasıınn ... serwer hayırlı ugurlu olsun .. birass shoplardann bahsedermisin ?? hayırlı olsun .. shoplarr ii olursaa bende warım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK_SeHZaDe -- 15 Eylül 2007; 12:40:21 >
  • hayırlı olsun kardes

res odulleri var mı acaba
  • http://mulearned.servegame.com/5/ sitemiz bu en geç 30dk ya kadar açacağız inşallah
  • geliyorum yaw exp ne kadar az olmuş hani 500 750 idi 100 x yazıyor sitede bide clientle patchi koyun upload edin veya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNoVaL -- 15 Eylül 2007; 13:07:42 >
  • az sabredin pacth ile clienti koyucam sitedeki exp ve versiyon bilgileri yanlış şu anda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.