BEn oyunda yeniyim bana güclü pokemonların ismini birisi buraya yazarsa sevinirim
Yakaladigim pokemonlar bunlar ii olan var mı? Omanyte 13lvl Dark Unown 15 lvl Metallic Unown 12lvl Ditto 8 lvl Exeggcute 15 lvl Geodude 21 lvl Meditite 12 lvl Onix 8 lvl Pidgey 12 lvl Poocheyena 17 lvl Shiny Seviper 9 lvl Slugma 12 lvl Starmie 11 lvl Trapinch 9 lvl Venonat 8 lvl Vulpix 11 lvl Bir de Trade pokemondan pokemon alabiliyor muyuz alıyorsak nasıl yapabilrim yardımcı olun lutfen
ewt alabilirsin trade den orda aşagıda aramak istedin pokemonu ve turunu seccen yani shiny dark yada metallic yada normal ve bulduun zaman adama öneri yapcan make an offer diyerek ve deişmek istedigin pokeyi seçcen adam kabul ederse alırsın
en guclu pokemonlar efsaneler genelde ama tabiki başka guclulerde var genelde tercih edilenler hayalet tipi pokemonlar (gastly,shuppet,duskull,misdrevdous,sableye) ve ogretilmeden guclu attacklara sahip olan pokeler (kabuto,krabby,anorith gibi)
ama benim tercihim sevdigim pokemonlardan bir takım yapmak yada hoşuma giden herkes aynı şeyi yapıp saydıgım pokeleri alırsa ne zevki kalır
ayrıca view my team seceneginden pokelerini deişitirebilirsin yakaladıgın dierleriyle ve change attacks dan ise yeni saldırı alabilirsin tabi paran yetiosa
efsaneleri açman ve bulman için gyme gir orda gordugun herkesi yen sonra haritalarda efsaneler seni bulur gezerken
peki yukarıda olan pokelerden ii olan yok mu?
varda bence shiny dark metalic yakalayıp onları kassan daha ii olur senin için
starmie,omanyte,vulpix i geliştir fena deiller var ii pokeler bu arada dark pokemonların attackları fazla,shinylerin canları,metaliclerde uyutma kafası karışma gibi saldırılardan etkilenmiolar