skill yapmak ne demek nasıl yapılır. bi de rogue ateşli ok poison ok falan atabiliyomuş bunu nasıl yaparız?
captain kunabar var :D onlar skillden oluyor ateşli posideon lu LwL atlayınca bu skiller acılacak...
hersey sende biter
lvl 24 açılmış mıdır
bi de el morad kalesine nası gitcem yok meydanda
teleport gateden el morad castel a ışınlan olur fakat sen yeni bi adam aç lwl 10 da açman lazım skılleri çünkü yoksa lwl 50 skıll ı 70 de açılır
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
teleport gateden el morad castel a ışınlan olur fakat sen yeni bi adam aç lwl 10 da açman lazım skılleri çünkü yoksa lwl 50 skıll ı 70 de açılır
teleport gate nere? bişey daha sorucam.ilk levellerde bi yere gidiyodum boss falan vardı.onun gibi başka yerlere de gidebilir miyim?gidebilirsem nasıl giderim?
quote:
Orjinalden alıntı: akktwell
quote:
Orjinalden alıntı: 6e
teleport gate nere? bişey daha sorucam.ilk levellerde bi yere gidiyodum boss falan vardı.onun gibi başka yerlere de gidebilir miyim?gidebilirsem nasıl giderim?
45 ya da 46 lvl da bi tane daha açılıyo, lufersondaki (orc şehri) captain fargo dan alınıyo (eğer el moradsan neresi bilmiyorum)