Şimdi Ara

Yenilik yok, fiyatlar yüksek: Akıllı telefon satışları düşüşte (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • millet ne yapsın bu mayışla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrontan

iPhone 2G çıktığında $499'dı. %50 artış pek de az değil sanki he? Aç gözünü.
    10 sene öncesine göre artmış.bu mu göz açacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

10 sene öncesine göre artmış.bu mu göz açacak?

Alıntıları Göster
    %50 az bir rakam mı?
  • quote:

%50 az bir rakam mı?

Alıntıları Göster
    Benim 10 sene önce aldigim arabanin yenisi bugün 150% pahaliysa 10 senede 50% pahalilanan telefona artmis demem

• quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

Benim 10 sene önce aldigim arabanin yenisi bugün 150% pahaliysa 10 senede 50% pahalilanan telefona artmis demem

Alıntıları Göster
    Senin aldığın arabanın fiyatı artmıyor vergi ve kur artıyor.
  • Sonunda düşüncelerim haber olmuş. 6 hatta 6S'ten sonra piyasa biraz tekdüzeleşti bütün telefonlar birbirinin aynısı olmaya başladı. 4 sene içinde beni heyecanlandıran iki telefon oldu. Google Pixel 2 ve Huawei P20 Pro almak istiyorum ama android biraz ön yargılı yaklaşmama sebep oluyor. Ben sadeci bir insan olduğum için biraz da. Şöyle bir hususta var. Pixel'i bilmem ama Huawei mesela 5000'den çıktı sezon sonu 4.500 sene sonuna kadar en fazla 4000 olur. Eee aldın. Hop hemen yenisi çıkacak. İyice düşecek satsan kaç para edecek.

• Fiyatı alıcı belirler almayın düşürün fiyatları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Bundan 15 yıl önce, 512mb ram ile windows xp canavar gibi çalışırdı. Şimdi çok daha az işlevsel telefonlara 4gb rami az buluyoruz. Bunlar hep planlı eksiltme çalışmaları yüzünden, artık insanlar bu tuzağa düşmemeli.
    Windows'un çalışma mantığıyla iOS ve Android'in çalışma mantığını bir tutmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicrea

hocam mi7 nin 2000 tl bandında çıkmasını bekliyorum. o fiyat farkına değer bence. çıkmazsa da 6s plus ımı satıp mi 6 alırım. en azından şarjım günü devririr.
    Mi 7'nin satış fiyatının 520 dolar olması bekleniyor nereye 2.000 liraya alıyorsun ? İthalatçı komisyonu + vergilerle birlikte 3.000 lira civarına satılır.
  • Özünde aynı, binary sistem.
    Sen şimdi çıkıp yok kerneli farklı mimari farklı vs diyeceksin, farklı olmasının sebebide planlı eksiltme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnel

Özünde aynı, binary sistem.
    Sen şimdi çıkıp yok kerneli farklı mimari farklı vs diyeceksin, farklı olmasının sebebide planlı eksiltme..
    Ram kullanımını kast etmiştim ama anlamadın. En basitinden Windows'ta bir uygulamayı açarsan ram kullanımına başlar. Android ve iOS ise uygulamalar hızlı açılış için ramde hazır tutulur. İyiki bir planlı eskitme lafını öğrendiniz ota koka hemen planlı eskitme.
  • quote:

Senin aldığın arabanın fiyatı artmıyor vergi ve kur artıyor.

Alıntıları Göster
    avrupa fiyatını diyorum kur yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.