Şimdi Ara

Yeniden başlamak, yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllar sonra yeniden başlamayı düşünüyorum. Tek sebebi ise, akşam işten geldiğimde direkt bilgisayarı açıp acaba neler olmuş, düşmüş diye meraklanmak. Silkroad'ı bıraktığımdan beri WoW oynuyorum ancak çok fazla vakit öldürdüğü için sosyal hayattan koparıyor. Ben böyle arada sırada bakıp oynayabileceğim ama başında olmadığım zamanda ise oyunda yol kateden bir şeyler istiyorum. Herhangi bir sınıf olması önemli değil, oyunda şuan ki dengeleri bilmiyorum, kaç cap olduğundan bile haberim yok. iSro olabilir, rSro olabilir, sınıf ve server önerilerinize açığım



  • Son level 125. Oyunda pvp açısından en çok revaçta olan build warrior/cleric -en azından oynadığım sunucuda öyle- chin oynayacaksan da spear nuker tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi consumeobeydie -- 16 Şubat 2016; 17:25:21 >
  • hızlı hızlı cevap vereyim...

    1-sro-r'de başla... isro'da giriş sorunu var ütelik herkes 125 ve kemikleşmiş kadroları var adam almıyorlar aralarına.. sro-r öyle değil...
    2-tavsiyem thebeste başla.. en aktif sro-r serveri orası...
    3- rso-r'de en revaçta olan build s/s nuker... spearlara ''never'' diyor yabancılar... gerçektende 125cap'ta spearın skilleri biraz yavaş.. yada çok aşırı kaliteli bir set dizeceksin. s/s nukerde kalkan ve yatır-batırlar bu defans açığını bir nebzede olsa kapatıyor.
  • Normal Silkroad oynayan birisi olarak, ben de Silkroad-R'yi öneriyorum. Normal Silkroad'a giriş problemli.

    Build konusuna takılma. Silkroad öyle bir hal aldı ki, önemli olan tek şey item. Item'ler iyi olduktan sonra, tüm build'ler iş yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.