Şimdi Ara

yenibosnaya taşınılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler zb de oturuyoruz bir ev bakıyoruz taşınmak istiyoruz şu sıralar. ben yenibosnaya istiyorum bazı nedenlerden oturu sizce taşınılır mı oraya ? nasıl bir semttir ? gürültü curcuna çok olur mu ? apaçisi çok mudur ? tam olarak nereleri iyidir ? yardımcı olursanız sevinirim

edit :beyler Şirinevler, Mahmutbey yolu nasıldır peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A08E3AC01 -- 12 Ağustos 2013; 22:15:04 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yenibosna'ya Taşınılmalı mı?

Yenibosna, İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan bir semttir. Stratejik konumu ve gelişmiş ulaşım ağı ile dikkat çekmektedir. Ancak taşınmadan önce bölge hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak önemlidir.

Güvenlik: Yenibosna tehlikeli mi sorusu, bölgeye taşınmayı düşünenlerin aklına gelebilir. Semtin genel olarak güvenli olduğu kabul edilirken, bazı bölgelerde gece saatlerinde yalnız yürümemek daha ihtiyatlıdır. Ayrıntılı bilgi için yerel emniyet teşkilatına başvurabilirsiniz.

Yaşam Standartları: Yenibosna, yaşam standartları açısından iyi bir seçenek sunar. Bölgede çok sayıda market, kafe, restoran ve sosyal tesis bulunmaktadır. Ulaşım imkanları da gelişmiştir, otobüs, metro ve metrobüs hatlarına kolayca erişebilirsiniz.

Eğitim ve Sağlık: Yenibosna'da çeşitli eğitim kurumları ve sağlık tesisleri bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul ve liselerin yanı sıra üniversite kampüsleri de mevcuttur. Bölgede devlet hastaneleri ve özel sağlık kuruluşları hizmet vermektedir.

Ulaşım: Yenibosna'nın en büyük avantajlarından biri ulaşım kolaylığıdır. Semt, TEM otoyolu ve E-5 karayoluna yakın bir konumdadır. Ayrıca Yenibosna Metro İstasyonu ve Metrobüs Durağı sayesinde şehrin diğer bölgelerine hızlıca ulaşabilirsiniz.

Sonuç: Yenibosna, İstanbul'da yaşamak için uygun bir semttir. Güvenlik, yaşam standartları, eğitim, sağlık ve ulaşım imkanları açısından iyi bir seçenek sunmaktadır. Ancak taşınmadan önce bölgeyi ziyaret etmeniz ve ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığını değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • yukarı
  • orda tanıdıklar var . apaçisi torbacısı iti kopugu hepsi orada hergun olaylar var sakın oyle bi hata yapmayın . her gece olay oluyor
  • Apaçi çok hayat yok sakın yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki heryeri mi öyle arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pete Dunham

evet beyler zb de oturuyoruz bir ev bakıyoruz taşınmak istiyoruz şu sıralar. ben yenibosnaya istiyorum bazı nedenlerden oturu sizce taşınılır mı oraya ? nasıl bir semttir ? gürültü curcuna çok olur mu ? apaçisi çok mudur ? tam olarak nereleri iyidir ? yardımcı olursanız sevinirim

ooo hocam gel benim yamacıma ben de yenibosnada oturuyorum,

İhlas yuva sitesinde oturuyorum boşuna internette araştırma bu site o kadar güzel ki kimse evini satmıyor

airporthill ve goldenhill hemen üstümüzdeki 2 site oralar da güzeldir

edit: hee bu arada arkadaşlar iyi söylemişler y.bosna'nın içi beladır geliceksen buralara gel yoksa hiç gelme,

goldenhill ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-goldenhill-konaklarinda-4-plus1-200-m2-ultra-luks-satilik-arakat-134091693/detay

airporthill ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-yenibosna-airporthill-de-satilik-3-plus1-h.alani-yakini-sitede-daire-104278958/detay

istwest ilan
    http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-suphi-den-istwest-de-2-plus1-satilik-105-m2-133374795/detay

istwest henüz inşa halinde ama bikaç ay içinde biticek.

edit2:

bizim sitede de satılık evler varmış bi ara kimse satmıyordu,
    örnek ilanlarhttp://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=ihlas+yuva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 12 Ağustos 2013; 21:48:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gıdıceksen kuyumcukent yakınları ya da gelısım tarafları bıraz bagcılara kayar ama baska kısımlar kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: iamdoctor

gıdıceksen kuyumcukent yakınları ya da gelısım tarafları bıraz bagcılara kayar ama baska kısımlar kotu

aynen hocam ben de kuyumcukent tarafındayım yürüyerek 5 dk mesafe var yolun düşerse uğra çayımı iç
  • oralardan ev alınırmı la? oralar artık eski istanbul oldu millet yeni ypılan toplu konutlara yöneliyor. beylikdüzü ve ilerisinde bir sürü var yepyeni binalar gidip gez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

oralardan ev alınırmı la? oralar artık eski istanbul oldu millet yeni ypılan toplu konutlara yöneliyor. beylikdüzü ve ilerisinde bir sürü var yepyeni binalar gidip gez bence

hocam hiç gittin mi oralara ?

kayaşehire gittim yenibosnaya şükür ettim
  • eyvallah arkadaşlar içi kötü diyorsunuz yani
  • Hele şirinevlere sakın gelme aman diyim adıyla alakası yok bağcılardan sonra apaçilerin en büyük bölgesi her türlü pislik uyuşturucu,kadın pazarlığı,kumar,hırsızlık,tinerciler,kavga,gürültü kısaca ne aramazsan var.Hele bide beyaz eli yüzü düzgünsen detroitte zencilerin arasındaki eminem gibi kalırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 12 Ağustos 2013; 22:14:27 >
  • beyler Şirinevler, Mahmutbey yolu nasıldır peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlackie

Hele şirinevlere sakın gelme aman diyim adıyla alakası yok bağcılardan sonra apaçilerin en büyük bölgesi her türlü pislik uyuşturucu,kadın pazarlığı,kumar,hırsızlık,tinerciler,kavga,gürültü kısaca ne aramazsan var.Hele bide beyaz eli yüzü düzgünsen detroitte zencilerin arasındaki eminem gibi kalırsın

deme hocam arkadaşlar orda oturuyodu zamanında çok gidip geldim dediğin gibi apaçi falan çok rastladım ama bir sorun olmadı. bizim eski okuldaki en zibidi apaçi olanlar dolanıyodu şirinevler çocuğuyuz falan diye ordan aklımda yer etmiş

peki hocam Şirinevler, Mahmutbey yolu nasıldır bilgin varmı ?

• quote:

quote:

Hele şirinevlere sakın gelme aman diyim adıyla alakası yok bağcılardan sonra apaçilerin en büyük bölgesi her türlü pislik uyuşturucu,kadın pazarlığı,kumar,hırsızlık,tinerciler,kavga,gürültü kısaca ne aramazsan var.Hele bide beyaz eli yüzü düzgünsen detroitte zencilerin arasındaki eminem gibi kalırsın

deme hocam arkadaşlar orda oturuyodu zamanında çok gidip geldim dediğin gibi apaçi falan çok rastladım ama bir sorun olmadı. bizim eski okuldaki en zibidi apaçi olanlar dolanıyodu şirinevler çocuğuyuz falan diye ordan aklımda yer etmiş

ben merkezde oturuyorum meydana yakın ama mahmutbey yoluda iyi değil bence yaşancak yerler değil buralar ya ev üzerime olsa elimde olsa satıp kaçıp gidicem

• quote:

quote:

quote:

ben merkezde oturuyorum meydana yakın ama mahmutbey yoluda iyi değil bence yaşancak yerler değil buralar ya ev üzerime olsa elimde olsa satıp kaçıp gidicem

haklısınız hocam bende zeytinburnundayım burada büyüdüm buraların da bir farkı yok ama oralar da iyi değil demek ki, teşekkürler yorumun için

• hocam bütçe ne kadar ?
  • Hocam istanbulun en güzel yerleri bence sarıyer ve kadıköy eğer bu iki semtte ev bulabilirseniz yumul derim ben ama birde orada oturan arkadaşlara falan sormak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

oralardan ev alınırmı la? oralar artık eski istanbul oldu millet yeni ypılan toplu konutlara yöneliyor. beylikdüzü ve ilerisinde bir sürü var yepyeni binalar gidip gez bence

hocam hiç gittin mi oralara ?

kayaşehire gittim yenibosnaya şükür ettim

ne gördünki kayaşehirde mükemmel bir yer olma yolunda ilerliyor. 10 yıl sonra yenibosnanın suratına bakmazsın. çoğu kez gittim kayaşehire

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.