Şimdi Ara

YENİ YİNE YENİDEN KAMU 29 TL HERYÖNE 1000 DK - ÜSTELİK HERKESE AÇIK (20 NİSANA KADAR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
9.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kocaog!u

30 günden önce tarife değişikliği yapamazsınız diye bir durumda var,
    bununla ilgili sorun yaşayıp tarifesini değiştiremeyen oldu mu merak ettim ?

yukleme flan yaptıgında 15 günde bile tasıma yapabiliosun yani ben vodafone ye geçer geçmez 5 tl yukledım kullandım geçiş iin turkcell e başvurdum 15 günlükken hattım turkcell oldu 6 günlük tasıma günüde 15 e dahil olarak
  • hem bu vodafone nin cihazları çok iyi cihazlar değil. android işlemci flan türkiye şartlarında geri kalıyor yazılım güncellemesi flanı filanı 3g hızı 7.2 falanda degıl zaten gerçi çogunun değil.

her marka farklı firmalarla anlasıp test yaptırıyor 5 mp 3g li cihaz için 24 AY lık tarifede kalmak gerçekten mantık işi değil. ama vodafone den şaşmam nolursa olsun babanızın oğlu gibi görüyorsanız o başka

öyle arkadaslarım var çünkü ısrarla vodafonedeler
  • türkiyede operatör sayısının artması şart.

çok büyük ekmek kapısı ve bunu 3 tane firma yiyor tarifelerden milletin başı döndü resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanju_

quote:

30 günden önce tarife değişikliği yapamazsınız diye bir durumda var,
    bununla ilgili sorun yaşayıp tarifesini değiştiremeyen oldu mu merak ettim ?

yukleme flan yaptıgında 15 günde bile tasıma yapabiliosun yani ben vodafone ye geçer geçmez 5 tl yukledım kullandım geçiş iin turkcell e başvurdum 15 günlükken hattım turkcell oldu 6 günlük tasıma günüde 15 e dahil olarak

ben numara taşımayı değil tarife değişikliğini sormuştum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: target4u
    quote:

Orijinalden alıntı: ouz77
    Arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirsek bende yarın almayı düşünüyorum hattı.Sıfır alıcam mevcut hattımı devre dışı bırakmak istemiyorum ama 6 ay sonra yeni bi kampanya çıktığında mağdur olmamak adına taahhüt kesin yok değilmi? 6 ay sonra başka tarifeye geçmek istesek başımıza ekşimesinler:D

Ben Bugun 18 00 civarinda yeni kamu 1000 tarifesi hakkinda daha detayli bilgi alabilmek adina, istanbul da bulunan merkezi bi vf shop a sordum, bu tarifeye gecmek icin 24 ay taahut gerekiyor diye bi bilgi verdiler bana,

ben israr edip +1 TL ye tel istemiyorum ama,
    Vf nin sitesinden anladigim taahut sureniz 24 ay degil dedigimde, Bizede bilgi dun Geldi, 1-2 gun gecsin kesinlesir, degisebilir de deyip,

tam bilgi veremediler malasef ,

Benim onerim 1-2 gun daha beklemek,

az once vf shop la tekrar konustum +1 tl telefonsuz 6 ay sonrasında herhangi bir taahut olmadıgı bilgisini aldım,

supperr oldu, cook isime yarayacak, ;) ;) , =D =D

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ouz77
    Arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirsek bende yarın almayı düşünüyorum hattı.Sıfır alıcam mevcut hattımı devre dışı bırakmak istemiyorum ama 6 ay sonra yeni bi kampanya çıktığında mağdur olmamak adına taahhüt kesin yok değilmi? 6 ay sonra başka tarifeye geçmek istesek başımıza ekşimesinler:D

Ben Bugun 18 00 civarinda yeni kamu 1000 tarifesi hakkinda daha detayli bilgi alabilmek adina, istanbul da bulunan merkezi bi vf shop a sordum, bu tarifeye gecmek icin 24 ay taahut gerekiyor diye bi bilgi verdiler bana,

ben israr edip +1 TL ye tel istemiyorum ama,
    Vf nin sitesinden anladigim taahut sureniz 24 ay degil dedigimde, Bizede bilgi dun Geldi, 1-2 gun gecsin kesinlesir, degisebilir de deyip,

tam bilgi veremediler malasef ,

Benim onerim 1-2 gun daha beklemek,

az once vf shop la tekrar konustum +1 tl telefonsuz 6 ay sonrasında herhangi bir taahut olmadıgı bilgisini aldım,

supperr oldu, cook isime yarayacak, ;) ;) , =D =D

şimdi sonuç olarak telefonu hiç işe kariştirmadan 6 ay boyunca biz 29 tl e bu tarifeyi kullanabiliyormuyuz ? 6 ay sonra başka tarifeye geçebiliyormuyuz ?
    o kadar yorum içerisinde kimse bunu yazmamş yahu .

• evet ,
  • ben faturasız vodafone hattımı 29 liraya 1000dk kamuya taşıdım bugün, 500 sms her yöne çaktım bir de, iyi oldu.
    10dksı 40krşa vodafonelularla, 3dksı 40krşa da diğer yönlere konuşuyordum, full randımanlı konuşsam vodafone ile
    30 lira / 0.40 lira = 75 * 10dk = 750 dk...
    şimdi 6 sn periyotlu tarife oldu, hem de daha çok dakikayla, iyi oldu...

Önce kullanım alışkanlıklarımızı arttırıyorlar, sonra tarifeleri sunuyorlar, yapacak bir şey yok, iletişim çağında iletişimsizlik zor

bu vodafone 547 cihazını da sordum, ayda bir liraya nasıl oluyor diye, faturaya mı yansıyor?
    adam "kredi kartınızdan 180 lira çekicez, ayda 15 lira, 12 aya böleceğiz" dedi.
    üzerine 24 ay da birer liradan 180+24=204 lira eder. değer mi bilmiyorum, o yüzden yazdım zaten

947 sormadım, çünkü sitesinde ya da broşürlerde bu "yeni cep kamu 1000 maxi" alternatifi yoktu. 547 cihazı içinse var, tabi 180 liradan bahsedilmiyor.
    ne diyonuz, alınır mı? dokunmatik telefon sonuçta...

• 12.02.2011 tarihinde Türkcell den , Vodafone ye geçmek için başvurda bulundum. Benimle aynı gün başvuruda bulunan arkadaşlarım Vodafone ye geçti. Fakat bana hala her hangi bir mesaj bile ulaşmadı. Acaba evraklarımı kaybettiler?
  • Ben bu tarifeye gectim cep kamu 1000 den.
    onceden 2424 yolu ile kalan dakikalari sorguluyorduk fakat yeni cep kamu 100 maksi de
    bu numara icin sorgulama yapmiyor.
    yeni bir sms numarasi tanimlandi mi acaba?
  • Bene asıl bomba kamu zorunluluğu olmaması. Varsın olsun 6 aydan sonra 10 tl fazla ödeyin. Her yöne sınırsızların 55 ile 110 TL olduğunu ne çabuk unuttunuz. Heleki o fahiş turkcell faturalarına göre hiç bi şey değil bence çerez kalır.

Üstelik vodafon kalitesinde konuşun. Turkcell kalitesi nasıl oluyosa vodafonunda kendine göre bi kalitesi var aveaya kıyasla.
  • http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-945-547-cep-avantaj-cepkamu-kampanyasi.php

Esaslar
    ------------

■Vodafone Cihaz Kampanyası'ndan sadece bireysel faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm bireysel faturalı aboneler yararlanabilirler.
    ■Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler,

! ....

(((( Vodafone 547 ve Vodafone 840 modelleri için 15 TL*12=180 TL değerindeki tutarı, Vodafone 945 ve Vodafone 845 modelleri için 25TL *12=300 TL

değerindeki tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler. ))))

! .....

(((( MNP ile son 30 gün içerisinde geçiş yapmış ve geçiş yaptığı operatöre ait en son faturasının tüm vergiler dahil 40 TL veya üzeri (Fatura ibrazı şarttır) olduğunu ibraz eden aboneler kampanyaya kredi kartsız dahil olabilirler. )))))

■Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli, taahhüt süresi boyunca kampanya kapsamında seçilen tarife kullanımı dahildir.

■Ses ve SMS kullanımları abonelerin bulunduğu tarife üzerinden ayrıca ücretlendirilecektir.
    ■Uluslararası aramalar, yurtdışında görüşme (roaming) ücretleri ve özel servis aramaları için Vodafone Abonelik Paketleri ve Ücret Tarifeleri geçerlidir.
    ■Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
    ■Kampanya kapsamında bir seferlik 1 GB internet kullanımı yapılır.
    Hediye olarak verilen data kullanımı fatura döneminden bağımsız olup, 30 gün olup kullanılmayan haklar devredilmeyecektir.
    ■Kampanya kapsamında verilen bu haklar hat aktif ve kampanyada olduğu sürece geçerlidir.
    ■Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Vodafone cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
    ■Bir müşteri numarasına bağlı en fazla 3 abonelik (GSM numaraları) aynı anda kampanyadan faydalanabilir.
    ■Kampanya kapsamında paketler arası geçişe izin verilmemektedir.
    ■Taahhüt geçerlilik süresi bitiminden önce; Vodafone GSM Abonelik Sözleşmesi ile tesis edilen aboneliğin abone tarafından tek taraflı olarak veya taahhütnamedeki yükümlülüklerini yerine getirmediği için Vodafone tarafından feshedilmesi ve/veya hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması ve/veya abonenin hattını iptal etmesi, dondurması, kısıtlaması, devretmesi, faturasız hatta çevirmesi, kampanya kapsamında kullandığı tarife paketini değiştirmek istemesi, numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçmesi durumunda durumunda cezai şart; kampanya kapsamında yer alan cihazların cari fiyatından kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedelerinin düşürülmesi ile hesaplanmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedeli ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X cihaz taksit bedelidir. Vodafone markalı cihazların son kullanıcı bedelleri aşağıda verilmiştir.
    - Vodafone 547: 204 TL
    - Vodafone 945: 329 TL
    - Vodafone 840: 232 TL
    - Vodafone 845: 275 TL
    ■Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
    ■Taahhütname için tıklayınız

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/VF-cihaz-Taahhutname.pdf
    ------------------------------------

boyle bi ibare var,

ama yinede baska bayiden onaylatmak ta fayda var ;) ;) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 18 Şubat 2011; 11:15:18 >

• @target4u; bilgilendirme için teşekkürler, benim gözümden kaçmış o ibare :)
  • rica ederim,

benim anladıgımda numara tasıma ile gelen lere kredi kartlı satıs yapılıyor olması,

ben simdi bayiden check edecem, ;) ;) ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 18 Şubat 2011; 11:22:00 >
  • avedaki 532'li hattımı bu tarifeye geçirmek için başvurmuştum. bugün vodafone'dan sesli mesaj geldi: "sistemde oluşan problem nedeniyle hattınız taşınamamıştır. lütfen en yakın cep merkeze yeniden başvurunuz."
  • quote:

@target4u; bilgilendirme için teşekkürler, benim gözümden kaçmış o ibare :)

simdi sordum, isin aslı soyleymis;

eger

- VF faturali eski abone degilsek
    - numara tasıma ile vf geliyorsak ve eski opt. yeterli fatura ibrazı yapamıyorsak

kampanya ya kredi kartımızla

- Vodafone 547: 204 TL
    - Vodafone 945: 329 TL
    - Vodafone 840: 232 TL
    - Vodafone 845: 275 TL tutarları 12 ay taksitle odeyerek katılabiliyoruz,

fakat telefon icin odedigimiz bedel ler 1 yıl boyunca (+1 tl tutarlı tarife bedelleri) olarak faturamızdan dusuluyormus,

yani telefona odedigimiz para AYLIK VF FATURAMIZDAN dusecek,

bi nevi VF kendini garanti altına almıs oluyor, teleonun ucretini saglama alıyor,

Yeni Cep Kamu 1000 Maxi icin dusunursek, - Vodafone 547: 204 TL ise

yaklasık ilk 6 ay x(29+1) 30 tl olsa = 180 - 204 = 24

kredi kartıyla kampanya katılmamız durumunda net ve sms paketi almadıgımızı, aylık HY 1000 dk limitimizide asmadıgımız varsayalım,

VF 547 icin ilk 6 ay fatura odemeyip, 7 .ay fatura oderiz,

bu sekilde ilk 6 aylık tel faturası giderimizi de 12 ay kredi kartıyla taksitlendirmis mi oluyoruz ???

enteresan mıs ;) ;) ,

not : VF 547 benim sordugum bayide kalmamıstı,

gelir mi ? dedim,

bilmiyoruz dediler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 18 Şubat 2011; 11:45:13 >

• telefon bilgilendirmesi için teşekkürler...
    evet 547 nasıl bir cihaz elima alıp inceleyemedim, kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

bir de bu tarifenin bakiyedir, başka şeydir sorgulama smsleri ve kodları nedir?
    2424 çalışmıyor...
  • cep kamu midi 1000 tarifesindeyim yeni cep kamu maxi 1000 29 tl için tahahüt istiyorlarmı cep telefonu istemiyorum 6 ay sonra cep kamu midi ye tekrar dönebilirmiyim...
  • offf o ne karışık bişey öyle ya :)

tarife değil 3 bilinmeyenli denklem sanki :)
    neyse kalsın arkadaş, tarifesini de istemiyorum telefonunu da.
  • quote:

offf o ne karışık bişey öyle ya :)

tarife değil 3 bilinmeyenli denklem sanki :)
    neyse kalsın arkadaş, tarifesini de istemiyorum telefonunu da.

Hocam karışık olan neki..

Zamanında ben Sony Ericsson V630i almıştım..

CEP KONUŞ 23 TL lik tarife ile 12 ay taaahhüt vermem yeterli idi.

23*12 = 276 tl çekmişlerdi karttan 12 taksitle..

Vodafone faturalarımda "0" tl geliyordu..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.