Şimdi Ara

Yeni yıla kadar taahhüt yenilesek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: phorever

Hocam çok şanslısınız. Ben toplamda 12 yıllık TT müşterisiyim. 1,5 sene önce isim değişikliği yaptım, yeni müşteri statüsüne düştüm. Yoksa 72 yerine 67 ödeyecektim. Yarın gittiğimde 9 ay daha var olmaz derlerse çok üzülürüm, 80 ödemeye de razıyım yeter ki 35 mbps'den 2 yıl uzatabileyim
    Gitmeden önce mh den de bir fiyat alın. Ona göre geçiş yapın. 35 mbps 50 gb kotalı paketi 76 tl ye veriyorlar çoğu kişiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AFT_37

geçen gün aradılar 35 mb 50gb 70 tl dedi 65 veriyordum buna, 50 mb 100 gb 86 tl dedi 50 ye 50 yok göremiyorum dedi, ben de 35 le devam edelim diyip 2 yıl daha taahhüt verdim bakalım heralde yılbaşından sonra fiyatlar düşse de bunun çok da altına düşmez
    Kasım 2018 de bende 2 yıl taahhüt verdim . 50mbps 50gb AKN li 77.90 TL ye. Tabi şuanda benim kullandığım paket kaldırılmış.(konut asistans ve sigortanız bizden kampanyası). Evde 2 Telefon 1 Laptop ve 1 TV (Kablolu bağlantı) var. 100 mbps yi de şuanda istesem kendi paketimin üst paketi diye geçiyor ve bana 96.90 TL ye veriyorlar.

TEST
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.