Şimdi Ara

YENİ YENİ YENİ...''' BENQ X2200W ''' oyuncular için süper... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
21.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: joker23

Evet sanırım öyle
    quote:

Orjinalden alıntı: barisdragon

yok ben samsung226cw aldım, gigatek yüzünden artık seyranbağlarına bile yaklaşmıyorum Herkes bir cesur yürek bekliyor alsa da deneyimlerini yazsa diye.

o kişi ben olmaya karar verdim
    bugün siparişi yaptırdım, internetten daha hesaplı alabılıyorum burada bı bılgısayarcıdan,
    bı aksılık olmazsa yarın gelır, bı kac gun ıcınde bılgı gecerım.

• birde su var, bende ılk samsung 22'' modelıne kafayı takmıstım, ancak benq yu sıparıs ettıgım bılgısayarcı samsungu ısrar etmeme ragmen sıparıs vermedı, nedenı bu hafta ıcınde bı tane ıade etmıs olmaları, fan sesını andırır bı hava sesı yapıyormus, samsung bu sekıl bı sesın normal olmadıgını soylemıs ancak, bu monıtorde varmıs, o nedenle.
    Sans monıtoru alanda elektronık muhendısıymıs, onunla gorustum sesın sebenıde acıklamıstı bu sebeplerle samsung tavsıye etmıyorum..
  • ***estaerd
    hayırlı olsun... demek kahraman sen oldun ha
    En yakın zamanda şöyle bol fotoğraflı bi inceleme bekliyoruz ona göre . eee nede olsa kahraman olmak kolay olmasa gerek
  • arkadaşlar, bende aldım ürünü direkt olarak bir bayi arkadaşım sayesinde koyuncudan aldım. Bana aşağı yukarı gigatekle aynı fiyata mal oldu.
    Detaylı bir inceleme yazıcam inşallah şu aralar işlerim çok yoğun, inşallah vaktim olursa resimde çekicem.
    ilk izlenimim nefis bir görüntü diyebilirim, kendi desktop resmim bile açar açmaz monitörü etkiledi beni diyebilirim, içinde çıkan demo cd sinde bir kaç resim performansı ise olayı bitirdi. ben tavsiye ediyorum ilk izlenimlerim doğrultusunda..
  • Ben de geçtiğimiz Cuma günü aldım. Oyun oynamaya vaktim olmadı ama filim ve resimlerle denedim. Renkler gerçekten çok güzel, net ve canlı. Ayar menüsü yeterince detaylı. Ses, kulaklık, D-Sub, DVI, HDMI çıkışlarının bir arada olması ayrı bir avantaj.
  • arkdaşlar bilmiyorum ama ben benq ya güvenmiyorum ama hp yada viewsonic iyi gibi duruyor
  • Sayın "sezar"

Elbette kendinize göre bir sebebiniz vardır BenQ'ya güvenmemenizde.
    Size bir kaç ufak not vermek istedim BenQ ile ilgili, sizinde rahatlıkla "witzview.com" sitesinden edinebileceğiniz bilgiler bunlar.

2007 rakamları sonunda BenQ "Dünyanın hem en büyük 2.LCD panel üreticisi (panel üretim firmasının adı AUO Optronics), hemde monitör üretici (ürettiği bütün markalar toplamında)". 1 numara ise, SDI (Samsung), 3-PBTV(Philips-LG ortaklığı bir firma, hoş Philips'in hisselerini sattığını duydum ama okumadım)

Viewsonic' e gelirsek çok iyi markadır, katılıyorum. Lakin Türkiye' de nedense iş yapmayı beceremediler, ama HP üretici bile değil, monitörlerinin çoğunu Samsung ve BenQ üretiyor..
    Ayrıca bu markalar kendi aralarında da panel alışverişi yapıyorlar, bugün farklı bir marka monitör aldığınızda içinden Samsung yada BenQ paneli çıkma olasılığı çok yüksek.

Yani kısacası, türkiyede servisi kötüdür, arızalı ürünle karşılaşmısınızdır vs. her markada olabilecek şeyler ama ben bazı ürünlerde bazı markalara sempati duyarım. Lcd de bu adamlar teknoloji üretiyor ve ilklere imza atıyorlar daima. Plazmada bana göre en iyi görüntüyü Panasonic verir, en iyi motorları birini Alfa Romeo yapar, en iyi traş makinesi braun dur gibi.

Özetlersek, bu forumda tavsiye ettiğim 4 marka var, Samsung, Benq, LG ve Philips. Benim için LCD'de alacağım marka mutlaka panel ve monitör üretici olmalı.. derim.

saygılar.

• quote:

***estaerd
    En yakın zamanda şöyle bol fotoğraflı bi inceleme bekliyoruz ona göre . eee nede olsa kahraman olmak kolay olmasa gerek

tesekkurler hepsını yapacam ınsallah amaaaa, ben bugun gelecek dıye beklerken stoklarında olmadıgını ıkı gun sonra olacagını ogrendım
    zaten bende sans yok, Chimei'yi alacaktık oda kalmamıstı
    artık sanırım hafta sonunu bulacak bu ıs, hafta sonu herseyı yaparım ınsallah gelırse tabı

• quote:

Orjinalden alıntı: estaerd

quote:

***estaerd

tesekkurler hepsını yapacam ınsallah amaaaa, ben bugun gelecek dıye beklerken stoklarında olmadıgını ıkı gun sonra olacagını ogrendım
    zaten bende sans yok, Chimei'yi alacaktık oda kalmamıstı
    artık sanırım hafta sonunu bulacak bu ıs, hafta sonu herseyı yaparım ınsallah gelırse tabı

Detaylı bir inceleme bekleriz hocam

• hayırlısı arkadaşım, sıkma canını...Sapasağlam gelsinde hele bi......
  • Arkadaşlar bende bu monitörü sabırsızlıkla bekliyorum.Satmaya başlayan bir yer olunca haberdar edelim birbirimizi.Haydi benq bekletme bizi daha fazla.
  • Dostum zaten şu an satışta.. gigatek ve sanalmarketim de bulabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: pmanager

Arkadaşlar bende bu monitörü sabırsızlıkla bekliyorum.Satmaya başlayan bir yer olunca haberdar edelim birbirimizi.Haydi benq bekletme bizi daha fazla.
  • Yahu bu monitörü alanlar sözlerinde durmuyor....Hani inceleme???
  • ona göre alacaz nasıl güzel mi? güzelse alacaz.
  • @estaerd Arkadaşımız monitörünü daha alamadı çok şanssız kendisi 4. monitör alma eğilimi ama hala bekliyor
  • yıllardır Samsung kullanıcısı olarak halada öyleyim şayet ikinci bir başka marka monitör alma şansım olsaydı belki Benqu derdim..

ama
    gel gelelim şu nokta aralıklarını beceremiyorlar yada bilerek yapmıyorlar anlayamıyorum mahsuzmu
    yaa be adam düşürün artık şu nokta doth pich pixel aralıklarını!!!!!!

0.28 hatta 0.29 olanı bile varki isterse altın kaplama olsun, böyle güzelim üründen soğutuyorlar insan ister istemez..

bu yüzden elimdeki Samsung206 bw nin değerini çok ama çok iyi biliyorum ve hiç bi rürünede değişmem kendisini..
    şayet başına birşey gelmezse yıllarca bu ekranı kullanmak niyetindeyim..

görüntü kalitesinde üstüne tanımam samsung 206bw nin üstüne

• Hayırlısı bigün kavuşur monitörüne inşallah.
    quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

@estaerd Arkadaşımız monitörünü daha alamadı çok şanssız kendisi 4. monitör alma eğilimi ama hala bekliyor
  • Gigatek ile ilgili olumsuz yorum yapan arkadaşlar nedenlerini söyleyebilirler mi acaba? Monitör alacağım o yüzden merak ediyorum
  • hp aldım bn 22 h modelını bin basar bunlara tasarım olarak , pazar malı gıbı duruyo sızde goruyorsunuz , dışardan bakarak konusuyorum . bi hp yi ınceleyın rıca edıorm ps3 oynayacaklar .. samsungu gectm zaten onda hdmı gırısı bılem yok
  • Hocam birşey alacaksanız bile iyi düşünün.Zira iade kelimesini duyunca adamlar küfür etmişsin gibi tepki veriyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Gigatek ile ilgili olumsuz yorum yapan arkadaşlar nedenlerini söyleyebilirler mi acaba? Monitör alacağım o yüzden merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.