Şimdi Ara

Yeni yedek sıralaması açıklandı !!! Kyk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://kyknet.gsb.gov.tr/Home/KimlikDogrulama/
    buradan suan ki yedek durumunuzu kontrol edebilirsiniz

• ara sınıf 157 idim 112 ye düşmüşüm arkadaş yeni girişliydi 317 idi 7 ye düşmüş başkası 2binden 1300 e düşmüş nasıl ilerliyor kardeşim bu sistem?
  • ara sınıf 157 idim 112 ye düşmüşüm arkadaş yeni girişliydi 317 idi 7 ye düşmüş başkası 2binden 1300 e düşmüş nasıl ilerliyor kardeşim bu sistem?
  • Ben yeni girişliyim, 89.ydum İstanbulda, yine 89'da kaldım. Bir ara sınıf 190 küsürden 23 e düşmüş. Benim bölümümdeki bir kaç kişiye yurt çıkmış. Anlamadığım şey ben neden ilerleyemedim.?
  • 950. yedek izmir 534 e gelmiş sıralaması gerileyen arkadaşım var 800 den 600 e gelende var
  • 194 ten 150 ye düşmüşüm :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siralamam bi kisi bile oynamadi nasi boylr olabilir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 214 tum ayni kalmis
    Not:ara sınıf

• Arkadaslar yeni.siralamanizi nasi ogrendiniz

• silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ocak 2021; 18:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Custard Pie

Arkadaşlar biri açıklasın bu sıra nasıl ilerliyor?

İstanbulda 107 den 21 e düştüm
    bir arkadaş 650 den 200 e düştü
    bir başkası 2. sıra kaldı ilerlemedi sırası? nasıl oluyor lütfen açıklar mısınız

Ara sinif misin

• quote:

Orijinalden alıntı: busra78lka

quote:

Orijinalden alıntı: Custard Pie

Arkadaşlar biri açıklasın bu sıra nasıl ilerliyor?

İstanbulda 107 den 21 e düştüm
    bir arkadaş 650 den 200 e düştü
    bir başkası 2. sıra kaldı ilerlemedi sırası? nasıl oluyor lütfen açıklar mısınız

Ara sinif misin

Alıntıları Göster
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strawberry Fields Forever -- 26 Ocak 2021; 18:28:56 >
  • Arkadaşlar Sakarya'da sırası ilerleyen var mı ? Ben ilk sıradaydım hayla ilk sırada gözüküyor.
  • Arkadaşlar İstanbul 265, yine 265. Ve bu öğrenci hazırlık. Nasıl böyle bir şey olabilir?
  • Arkadaşlar İstanbul 265, yine 265. Ve bu öğrenci hazırlık. Nasıl böyle bir şey olabilir?
  • Istanbul yeni basliyorum. 224. yedektim. 1.yedek alımları acıklandı 202. yedek yazıyor simdi. koca istanbulda sadece 22 kisi mi aldılar yoksa farklı bisey mi var?
  • 22 kişi kayıt yapmamış demek bu
  • istanbul ara sınıf 539 dan 251e yükseldi. arkadaşım ara sınıf 160 dan 70 olmuş. Bu işte farklı bir şeyler var.

Not: Arkadaşımla aynı üni farklı bölüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.